Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410204 - DX3 2P D40 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410204 - DX3 2P D40 50KA - Legrand - DX3 2P D40 50KA - Legrand - 0
410204 - DX3 2P D40 50KA - Legrand
144,08 €
144,08 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D40 50KA - Legrand
144,08 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D40 50KA on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P D40 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P D40 50KA kasutamist äärmuslikes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D40 50KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D40 50KA väljatöötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P D40 50KA on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P D40 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle soodsaks valikuks kes püüavad integreeritavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 2P D40 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D40 50KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D40 50KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 2P D40 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 2P D40 50KA by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebikaubamaja soodsaimaga hinnaga DX3 2P D40 50KA ja veenduda selle 144.08 € ülimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D40 50KA (410204) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D40 50KA peamised tugipunktid?

    Toote olulised tugevused hõlmavad selle parimat toimimist, kestvat kasutamisaega ning vastavust nüüdisaegsetele kaitse- ja standarditele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava töötamise ja korrashoiu poolest.

  • Millised on toote tehnika faktorid?

    Tehnoloogilised kirjeldused võivad klassides eristuma, kuid peamine fookus pööratakse DX3 operatsioonidele, mahutavusele, elektrivoolule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks saage teada toote seadme dokumentatsiooni või dokumendi andmeid.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 2P D40 50KA toimetada?

    Toode saab edukalt hakkama selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomulikud omadused tõstavad esiplaanile objekti asendustest?

    DX3 2P D40 50KA firmalt Legrand tõuseb silma võistlejate hulgas tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste juurutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest kindla valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D40 50KA kuluarve ja kas soodustused on võimalikud?

    Kulud on 144.08 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalangust. Telli end meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P D40 50KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Garantiitingimuste tingimused võivad varieeruda sõltuvalt tootemargist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D40 50KA jõudmine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastuvõtmist meie kauplusest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus sõltuvad teie regioonist ja soovitava kauba saamise meetodist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P D40 50KA?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis pidevalt läbi viia seadme hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma nõudmisi seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetustöid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P D40 50KA on suuteline integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, üksus on hästi integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest sobiva lahenduse tootmisliinide arendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 2P D40 50KA teiste Legrand üksustega?

    Toodang on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestades koos teiste Legrand aparaatidega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja võimaluste kasutamine kehtestab ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
144,08 €
144,08 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast