Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410203 - DX3 2P D32 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410203 - DX3 2P D32 50KA - Legrand - DX3 2P D32 50KA - Legrand - 0
410203 - DX3 2P D32 50KA - Legrand
143,94 €
143,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D32 50KA - Legrand
143,94 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D32 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P D32 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad korraliku ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P D32 50KA kasutamist rasket ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D32 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D32 50KA välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P D32 50KA on tehtud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P D32 50KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma spetsifikatsioonidele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks ettevõtetele kes soovivad operatsioonis olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 2P D32 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D32 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D32 50KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P D32 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See kinnitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka loodusele.

DX3 2P D32 50KA by Legrand on veatu ja võimas lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja kontroll ning lai otstarve muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta märkamata võimalust osta interneti kauplus taskukohase hinnaga DX3 2P D32 50KA ja veenduda selle 143.94 € suures kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D32 50KA (410203) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D32 50KA peamised kasu?

    Toote tähendusrikkad toetused hõlmavad selle kõrget optimaalsust, pikaajalist eluepikkust ning vastavust praegustele kindlus- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub teistest ka lihtsasti kasutatava töökindluse ja remondi vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnilised näitajad?

    Tehniliste spetsifikatsioonid võivad klassides vahelduda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, mahutavusele, elektrivõrgule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema arvustuse saamiseks saage teada toote tehniliste dokumentatsiooni või andmestiku avaldust.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P D32 50KA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised eripärad teevad unikaalseks instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 2P D32 50KA firmalt Legrand eristub sarnaste toodete hulgas tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutusel ja vastavusele kohustuslikele Euroopa määrustele. See teeb sellest stabiilse valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D32 50KA väärtus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 143.94 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodustust. Telli meie uudisinfo, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P D32 50KA-le kehtib tagatis?

    Jah, varustaja annab tootele garantiiaja. Kaitse tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubatoote margist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või saata ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D32 50KA tarne?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba sissevõtmist meie ettevõttest. Saadetise tingimused ja maksumus muutuvad teie elupiirkonnast ja valitu kauba omastamise vormist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 2P D32 50KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on tähtis pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Teostades valmistusettevõtte soovitusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustöid etteantud ajal.

  • Kas DX3 2P D32 50KA on võimekas integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, mehhanism on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb nimetatud kasuliku lahenduse sektori uuendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 2P D32 50KA teiste Legrand toodetega?

    Kaup on välja töötatud täielikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand mehhanismidega ja ühikutega, mis kinnitab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töötamise. Sama tootja komplektide kasutamine kehtestab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
143,94 €
143,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast