Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410202 - DX3 2P D25 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410202 - DX3 2P D25 50KA - Legrand - DX3 2P D25 50KA - Legrand - 0
410202 - DX3 2P D25 50KA - Legrand
141,74 €
141,74 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D25 50KA - Legrand
141,74 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D25 50KA on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P D25 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud algosad ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad eluea ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P D25 50KA kasutamist ekstreemsetes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D25 50KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D25 50KA arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P D25 50KA on formuleeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 2P D25 50KA leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes planeerivad juurutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 2P D25 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D25 50KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D25 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P D25 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

DX3 2P D25 50KA by Legrand on usaldusväärne ja kasulik lahendus DX3 töötajatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga DX3 2P D25 50KA ja veenduda selle 141.74 € kõrges kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D25 50KA (410202) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D25 50KA peamised plussid?

    Toote keskse toetused hõlmavad selle parimat toimekust, kestvat eluepikkust ning vastavust uusimatele kindlus- ja kvaliteedinõuetele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava hooldamise ja järelevalve mõttes.

  • Millised on toote tehnika omaduste?

    Seadme spetsifikatsioonid võivad mudeliti diferentseeruma, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, efektiivsusele, toitepinge ja mõõtmetele. Täpsema teabe saamiseks saage teada toote inseneri dokumentatsiooni või informatsiooni vastu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P D25 50KA saavutada?

    Toode saab edukalt jagab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused iseloomustavad seadet asendustest?

    DX3 2P D25 50KA firmalt Legrand tõuseb esile paralleelsete raames tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade kasutamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa nõuetele. See teeb sellest stabiilse valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D25 50KA tasu ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 141.74 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 2P D25 50KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Toote garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubaväärtusest ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida kontakti ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D25 50KA kohalevedu?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kohaletoomist ja kauba läbivaatamist meie ladu. Transpordi tingimused ja maksumus muutuvad teie tsoonist ja valitu kauba omandamise viisist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 2P D25 50KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on väga tähtis korrapäraselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Järgige tootefirma ettekirjutusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid ajastatud.

  • Kas DX3 2P D25 50KA on antud integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, üksus on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb nimetatud sobiva lahenduse tootmissektori kasutuselevõtmiseks ja kasvuks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 2P D25 50KA teiste Legrand üksustega?

    Toodang on välja töötatud laialdast ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand aparaatidega ja komponentidega, mis kinnitab kogu süsteemi mugava integreerimise ja töötamise. Sama tootja vidinate kasutamine kiirendab ka parandamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
141,74 €
141,74 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast