Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410200 - DX3 2P D16 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410200 - DX3 2P D16 50KA - Legrand - DX3 2P D16 50KA - Legrand - 0
410200 - DX3 2P D16 50KA - Legrand
137,58 €
137,58 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D16 50KA - Legrand
137,58 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D16 50KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest üksikasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 2P D16 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikaajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P D16 50KA kasutamist raskeid ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D16 50KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D16 50KA kavandamisel pöörati suurt tähelepanu turvalisuse aspektidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P D16 50KA on kujundatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P D16 50KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle optimaalseks ettevõtetele kes eelistavad juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P D16 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D16 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D16 50KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P D16 50KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka maailmale.

DX3 2P D16 50KA by Legrand on kvaliteetne ja praktiline lahendus DX3 meistritele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus soodsaima hinnaga DX3 2P D16 50KA ja veenduda selle 137.58 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D16 50KA (410200) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D16 50KA peamised kasu?

    Toote tugevad eelarvamused hõlmavad selle suurepärast toime, pikemat eluepikkust ning vastavust aktuaalsetele ohutuse ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade eristub ka lihtsustatud käsitlemise ja remondi seisukohast.

  • Millised on toote tehnoloogia omadused?

    Mehaanilised spetsifikatsioonid võivad klassides muutuma, kuid tähtsus pööratakse DX3 võimalustele, võimekusele, elektrilise pinge ja välismõõtmetele. Täpsema ülevaate saamiseks kontrollige toote tootmistehnilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni vastu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 2P D16 50KA toimetada?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised kvaliteedid defineerivad instrumenti võrdlevatest mudelitest?

    DX3 2P D16 50KA firmalt Legrand toob esile paralleelsete piirkonnas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite kasutamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest pikaajalise valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D16 50KA turuhind ja kas diskontod on võimalikud?

    Turuhind on 137.58 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodustust. Telli end meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P D16 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Vastutuse garanti tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või võtta ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D16 50KA kohalesaatmine?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba läbivaatamist meie ettevõttest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus erinevad teie kohast ja väljavalitud kauba saamise viisist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P D16 50KA?

    Tööea pikendamiseks on tähtis regulaarselt läbi viia masina hooldus. Järgides tootefirma käske seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige ellu vajalikke ennetustööd ajaliselt.

  • Kas DX3 2P D16 50KA suudab integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, masin on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma sobilikkusele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb antud mugava lahenduse tehnoloogiliste optimeerimiseks ja täiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 2P D16 50KA teiste Legrand aparaatidega?

    Tööstustooted on välja töötatud laialdast ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis annab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töötamise. Sama tootja mehhanismide kasutamine kergendab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
137,58 €
137,58 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast