Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410199 - DX3 2P D10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410199 - DX3 2P D10 50KA - Legrand - DX3 2P D10 50KA - Legrand - 0
410199 - DX3 2P D10 50KA - Legrand
139,10 €
139,10 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P D10 50KA - Legrand
139,10 €
KKK ja lisateave

DX3 2P D10 50KA on BaltElec eliit toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 2P D10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikema ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P D10 50KA kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P D10 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P D10 50KA kavandamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 2P D10 50KA on loodud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P D10 50KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle õigeks lahenduseks kes soovivad kasutuses olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P D10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P D10 50KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P D10 50KA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 2P D10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See deklarerib, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

DX3 2P D10 50KA by Legrand on soliidne ja toimiv lahendus DX3 meistritele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigutamine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood soodsaima hinnaga DX3 2P D10 50KA ja veenduda selle 139.10 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P D10 50KA (410199) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P D10 50KA peamised tugisambad?

    Toote põhilised positiivsed aspektid hõlmavad selle silmapaistvat töövõimet, pikendatud kasutuskestvust ning vastavust kaasaegsetele kindlus- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka lihtsustatud töökindluse ja teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote tootmistehnilised näitajad?

    Tootmistehnilised kirjeldused võivad tüübit sõltuvalt diferentseeruma, kuid prioriteet pööratakse DX3 võimekusele, võimsusele, elektrivõrgule ja proportsioonidele. Täpsema selgituse saamiseks uurige toote tehnika dokumentatsiooni või tutvustuse kohta.

  • Milliste rollidega saab DX3 2P D10 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised tunnused tõstavad esiplaanile objekti teistest toodetest?

    DX3 2P D10 50KA firmalt Legrand torkab silma vastaste vahemikus tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade töölepanekule ja vastavusele kõrgetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest vastupidava valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P D10 50KA tasu ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 139.10 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnaalandust. Telli meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P D10 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, varustustootja annab tootele garantii. Garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt brändist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või pöörduda ühendust meie kliendikontaktiga, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P D10 50KA tarne?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba läbivaatamist meie punktist. Saadetise tingimused ja maksumus on seotud teie kohast ja väljavalitud kauba käesoleku korrast.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P D10 50KA?

    Eluaeg pikendamiseks on väga tähtis korrapäraselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Pidage kinni valmistusfirma käske seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P D10 50KA on võimalik integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellise praktilise lahenduse tootmisliinide arendamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 2P D10 50KA teiste Legrand toodetega?

    Kaup on välja töötatud kohandatud ühilduvust eeldades koos teiste Legrand toodete ja komponentidega, mis andev kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja seadmete kasutamine kiirendab ka uuendust ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
139,10 €
139,10 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast