Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410191 - DX3 1P D40 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410191 - DX3 1P D40 50KA - Legrand - DX3 1P D40 50KA - Legrand - 0
410191 - DX3 1P D40 50KA - Legrand
83,76 €
83,76 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D40 50KA - Legrand
83,76 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D40 50KA on BaltElec eliit toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 1P D40 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pika ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P D40 50KA kasutamist keerulistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D40 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D40 50KA kavandamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 1P D40 50KA on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged käskkirjad ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 1P D40 50KA on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks ettevõtete valikuks kes vajavad omandatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 1P D40 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D40 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D40 50KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D40 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 1P D40 50KA by Legrand on usaldusväärne ja praktiline lahendus DX3 meistritele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne integreerimine ja ekspluateerimine ning lai rakendusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3 1P D40 50KA ja veenduda selle 83.76 € paremas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D40 50KA (410191) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D40 50KA peamised voorused?

    Toote kandev kasu hõlmavad selle parimat efektiivsust, pikendatud eluepikkust ning vastavust moderne usaldusväärsuse- ja nõuetele. Seade paistab teistest ka lihtsasti kasutatava kasutamise lihtsuse ja tehnilise teenindamise mõttes.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid näitajad?

    Tehnoloogia näitajad võivad versioonide kaupa muutuma, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 omadustele, võimsusele, pingelisele koormusele ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema teabe saamiseks küsige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või näitajate avaldust.

  • Milliste ülesannete saab DX3 1P D40 50KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toime selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised erilised tunnused iseloomustavad toodet võrreldavatest toodetest?

    DX3 1P D40 50KA firmalt Legrand paistab silma võistlejate kategoorias tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate integreerimisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D40 50KA tasu ja kas diskontod on võimalikud?

    Kogukulu on 83.76 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnasoodustust. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 1P D40 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, tootja annab tootele toote garantii. Kaitse tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt brändinimest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditeenindusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D40 50KA kättetoimetamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kullerivedu ja kauba sissevõtmist meie punktist. Transpordi tingimused ja maksumus on tingitud teie elukoha ja valitu kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P D40 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on oluline püsivalt läbi viia toote hooldus. Seadke esikohale valmistajafirma nõudmisi seadme käitlemiseks ja viige läbi vajalikke ennetustööd etteantud ajal.

  • Kas DX3 1P D40 50KA on suuteline integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, instrument on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb neist mugava lahenduse tootmisüksuste renoveerimiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 1P D40 50KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Komplekt on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand aparaatidega ja elementidega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja vidinate kasutamine kiirendab ka hoolduse ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
83,76 €
83,76 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast