Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410188 - DX3 1P D20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410188 - DX3 1P D20 50KA - Legrand - DX3 1P D20 50KA - Legrand - 0
410188 - DX3 1P D20 50KA - Legrand
73,17 €
73,17 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D20 50KA - Legrand
73,17 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D20 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 1P D20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Ehitusel kasutatud algosad ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P D20 50KA kasutamist raskeid ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D20 50KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D20 50KA välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 1P D20 50KA on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 1P D20 50KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle kõige paremaks variandiks kes vajavad olemasolevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 1P D20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D20 50KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D20 50KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 1P D20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähendab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnale.

DX3 1P D20 50KA by Legrand on stabiilne ja tõhus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood soodsaima hinnaga DX3 1P D20 50KA ja veenduda selle 73.17 € kõrges kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D20 50KA (410188) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D20 50KA peamised tugipunktid?

    Toote põhilised plussid hõlmavad selle märkimisväärset saavutust, pikka teenindusiga ning vastavust moderne ohutus- ja kvaliteedinõuetele. Seade on erinev ka lihtsustatud kasutamise hõlpsuse ja hooldamise lihtsuse tõttu.

  • Millised on toote inseneri näitajad?

    Tehnoloogilised iseloomustused võivad variatsioonide kaupa kõrvale kalduda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 omadustele, energiakasutusele, pingetegurile ja dimensioonidele. Täpsema detailide saamiseks vaadake toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse avaldust.

  • Milliste kohustustega saab DX3 1P D20 50KA toimetada?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised iseloomulikud omadused muudavad erinevaks artiklit asendustest?

    DX3 1P D20 50KA firmalt Legrand on märgatav sarnaste toodete seas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste teostamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa normidele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D20 50KA maksumus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Maksumus on 73.17 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada soodustust. Telli meie uudiskiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 1P D20 50KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele tagatise võimaluse. Kaitsegarantii tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või konsulteerida ühendust meie teenindustoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D20 50KA üleandmine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba saamist meie pood. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie tsoonist ja välja valitud kauba sissevõtmise meetodist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 1P D20 50KA?

    Tööea pikendamiseks on eluline püsivalt läbi viia toote hooldus. Teostades tootmisettevõtte nõuandeid seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige läbi vajalikke ennetamise tegevusi ajastatud.

  • Kas DX3 1P D20 50KA võib integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb neist kompleksse lahenduse protsesside kasutuselevõtmiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 1P D20 50KA teiste Legrand seadmetega?

    Aparaat on välja töötatud ühtset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis kinnitab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja töökindluse. Sama tootja toodete kasutamine soodustab ka kontrolli ja remonti.

Hiljuti vaadatud
73,17 €
73,17 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast