Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410187 - DX3 1P D16 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410187 - DX3 1P D16 50KA - Legrand - DX3 1P D16 50KA - Legrand - 0
410187 - DX3 1P D16 50KA - Legrand
73,17 €
73,17 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D16 50KA - Legrand
73,17 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D16 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D16 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Loomisel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad püsiva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 1P D16 50KA kasutamist rasketes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D16 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D16 50KA projekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 1P D16 50KA on loodud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 1P D16 50KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle parimaks lahenduseks kes planeerivad rakendatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 1P D16 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D16 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D16 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D16 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kaasneb, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ümbrusele.

DX3 1P D16 50KA by Legrand on kvaliteetne ja toimiv lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja järelevalve ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3 1P D16 50KA ja veenduda selle 73.17 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D16 50KA (410187) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D16 50KA peamised tugipunktid?

    Toote peamised eelised hõlmavad selle parimat mõjusust, pikemat elutsüklit ning vastavust praegustele ohutus- ja kvaliteedistandarditele. Seade eristub ka lihtsalt kasutatava kasutamise hõlpsuse ja remondi poolest.

  • Millised on toote tehnilised spetsifikatsioonid?

    Tehniliste faktorid võivad versioonide kaupa olla varieeruv, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 toimingutele, jõudlusele, elektrilise potentsiaali ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema arvustuse saamiseks pöörduge toote tehnoloogia dokumentatsiooni või andmestiku juhiseid.

  • Milliste rollidega saab DX3 1P D16 50KA saavutada?

    Toode saab edukalt jagab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised omadusjooned iseloomustavad objekti võrreldavatest toodetest?

    DX3 1P D16 50KA firmalt Legrand on eristatav teis(t)e tootjate raames tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste rakendamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa normidele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D16 50KA tasu ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hind on 73.17 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada soodustust. Pane ennast kirja meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 1P D16 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Kaitse tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubamärgist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või küsida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D16 50KA kohaletoimetamine?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba sissevõtmist meie kaubanduspunktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus tuleneb teie elupiirkonnast ja soovitava kauba omastamise metoodikast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P D16 50KA?

    Eluea pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia toote hooldus. Järgige valmistaja nõudmisi seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas DX3 1P D16 50KA võib integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, masin on kiiresti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb siis kompleksse lahenduse tootmisprotsesside uuendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 1P D16 50KA teiste Legrand toodetega?

    Tööstustooted on välja töötatud täielikku ühilduvust märgates koos teiste Legrand toodete ja lahendustega, mis loob kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja toodete kasutamine parandab ka hooldust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
73,17 €
73,17 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast