Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410186 - DX3 1P D10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410186 - DX3 1P D10 50KA - Legrand - DX3 1P D10 50KA - Legrand - 0
410186 - DX3 1P D10 50KA - Legrand
73,17 €
73,17 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P D10 50KA - Legrand
73,17 €
KKK ja lisateave

DX3 1P D10 50KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest pisiasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 1P D10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 1P D10 50KA kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P D10 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P D10 50KA arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtimine rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutussüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 1P D10 50KA on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged instruktsioonid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 1P D10 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustest saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtetele kes planeerivad omandatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 1P D10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P D10 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P D10 50KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P D10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka maailmale.

DX3 1P D10 50KA by Legrand on kindel ja tulus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai kasutusvõimalus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta interneti kauplus taskukohase hinnaga DX3 1P D10 50KA ja veenduda selle 73.17 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P D10 50KA (410186) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P D10 50KA peamised tugevused?

    Toote esmaste positiivsed küljed hõlmavad selle suurt mõjusust, pikendatud eluepikkust ning vastavust moodsa ohutus- ja kvaliteedinõuetele. Seade torkab esile ka lihtsalt kasutatava kasutamise lihtsuse ja hoolduse poolest.

  • Millised on toote tehnoloogia näitajad?

    Tehnoloogilised iseloomustused võivad erinevates mudelites kõrvale kalduda, kuid tähtsus pööratakse DX3 tunnustele, efektiivsusele, pingetegurile ja dimensioonidele. Täpsema teabe saamiseks saage teada toote mehaanilised dokumentatsiooni või ülevaate andmeid.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 1P D10 50KA toime?

    Toode saab edukalt jagab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised iseloomujooned eristavad eksponaati analoogidest?

    DX3 1P D10 50KA firmalt Legrand tõuseb silma konkurentide kategoorias tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele täituvatele Euroopa nõuetele. See teeb sellest vastupidava valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P D10 50KA väärtus ja kas allahindlused on võimalikud?

    Rahakulu on 73.17 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada soodustust. Käi registreerimisel meie uudisleht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 1P D10 50KA-le kehtib garantiitingimus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantiitingimuse. Garantiiaja tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaliigist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P D10 50KA kättetoimetamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastuvõtmist meie ettevõttest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukohast ja valituks osutunud kauba käesoleku viisist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 1P D10 50KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on eluline pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma juhendit seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid ajastatud.

  • Kas DX3 1P D10 50KA on sobiv integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, masin on hästi integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb nimetatud tõhusa lahenduse protsesside uuendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P D10 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Toodang on välja töötatud komplektset ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand toodete ja sektori osadega, mis kinnitab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine kiirendab ka uuendust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
73,17 €
73,17 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast