Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410167 - DX3 3P C63 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410167 - DX3 3P C63 50KA - Legrand - DX3 3P C63 50KA - Legrand - 0
410167 - DX3 3P C63 50KA - Legrand
152,25 €
152,25 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C63 50KA - Legrand
152,25 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C63 50KA on BaltElec ülim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 3P C63 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P C63 50KA kasutamist komplitseeritud ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C63 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C63 50KA välja arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P C63 50KA on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged korraldused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P C63 50KA leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 3P C63 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C63 50KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C63 50KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C63 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökoloogiale.

DX3 3P C63 50KA by Legrand on usaldusväärne ja tulus lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigaldamine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3 3P C63 50KA ja veenduda selle 152.25 € ülimalt heas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C63 50KA (410167) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C63 50KA peamised tugipunktid?

    Toote valitsevad kasu hõlmavad selle tipptasemel saavutust, pikka kasutusiga ning vastavust moderne turvameetmete- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on märkimisväärne ka intuitiivse kasutamise hõlpsuse ja teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote mehaanilised näitajad?

    Mehaanilised omaduste võivad klassides erinevalt varieeruda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 võimalustele, jõule, toitepinge ja mõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks vaadake toote mehaanilised dokumentatsiooni või dokumendi selgitusi.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 3P C63 50KA jagab?

    Toode saab edukalt suudab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomujooned panevad silma paistma instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 3P C63 50KA firmalt Legrand on märgatav turuliidrite segmendis tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste arendamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa seadustele. See teeb sellest kindla valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C63 50KA kulu ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hind on 152.25 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnaalandust. Registreeru meie uudisleht, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 3P C63 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, varustaja annab tootele garantiitingimuse. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubamärgiloost ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C63 50KA kohaletoimetamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu saamist meie müügipunktist. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus kajastavad teie elukoha piirkonnast ja eelistatud kauba kättesaamise variandist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C63 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik püsivalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades tootmisettevõtte ettekirjutusi seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetustöid õigeaegselt.

  • Kas DX3 3P C63 50KA on kohane integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, aparaat on mugavalt integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellise kasuliku lahenduse sektori moderniseerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P C63 50KA teiste Legrand aparaatidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand üksustega ja elementidega, mis andev kogu süsteemi kiire integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka teenindust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
152,25 €
152,25 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast