Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410163 - DX3 3P C25 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410163 - DX3 3P C25 50KA - Legrand - DX3 3P C25 50KA - Legrand - 0
410163 - DX3 3P C25 50KA - Legrand
136,50 €
136,50 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C25 50KA - Legrand
136,50 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C25 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja töökust.

Peamised omadused DX3 3P C25 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud materjalid ja läbimõeldud disain tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P C25 50KA kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C25 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C25 50KA välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 3P C25 50KA on planeeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 3P C25 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle optimaalseks lahenduseks kes tahavad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C25 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C25 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C25 50KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 3P C25 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P C25 50KA by Legrand on tõestatud ja kasulik lahendus DX3 praktikutele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja korraldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta unustamata võimalust osta veebikaubamaja mõistliku hinnaga DX3 3P C25 50KA ja veenduda selle 136.50 € ülimalt heas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C25 50KA (410163) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C25 50KA peamised tugipunktid?

    Toote kandev tugevused hõlmavad selle kvaliteetset töövõimet, püsivat funktsionaalsuse ning vastavust moderne ohutuse ja kvaliteedi normidele. Seade on märkimisväärne ka lihtsa kasutamise lihtsuse ja tehnilise teenindamise mõttes.

  • Millised on toote tehniliste spetsifikatsioonid?

    Spetsifikatsioonid indeksid võivad versioonide kaupa muutuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 omadustele, energiatarbele, toiteallika pinge ja ruumilistele parameetritele. Täpsema info saamiseks otsige toote tehnika dokumentatsiooni või näitajate selgitusi.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 3P C25 50KA saavutada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised kvaliteedid teevad eriliseks vahendit teistest toodetest?

    DX3 3P C25 50KA firmalt Legrand tõuseb silma rivaalide grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste töölepanekule ja vastavusele tõsistele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C25 50KA hindumus ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 136.50 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimas meie uudisinfo, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 3P C25 50KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, varustaja annab tootele kaupade garantii. Tagatise tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt tootemargist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või leida kontakti ühendust meie kliendisuhetega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C25 50KA kohalesaatmine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba sissevõtmist meie kauplusest. Transpordi tingimused ja maksumus sõltuvad teie elukoha ja soovitava kauba vastuvõtmise protseduurist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 3P C25 50KA?

    Tööea pikendamiseks on väga tähtis perioodiliselt läbi viia seadme hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma ettekirjutusi seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas DX3 3P C25 50KA on võimekas integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, aparaat on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb sellise praktilise lahenduse tootmisliinide moderniseerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 3P C25 50KA teiste Legrand üksustega?

    Toodang on välja töötatud ühtset ühilduvust märgates koos teiste Legrand vidinatega ja sektori osadega, mis kindlustab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine aitab ka korrastamise ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
136,50 €
136,50 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast