Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410162 - DX3 3P C20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410162 - DX3 3P C20 50KA - Legrand - DX3 3P C20 50KA - Legrand - 0
410162 - DX3 3P C20 50KA - Legrand
136,50 €
136,50 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C20 50KA - Legrand
136,50 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C20 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad ajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P C20 50KA kasutamist komplitseeritud ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C20 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C20 50KA väljatöötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 3P C20 50KA on ehitatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 3P C20 50KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Tänu spetsifikatsioonidele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle õigeks ettevõtetele vajalikuks kes soovivad käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 3P C20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C20 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C20 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P C20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähendab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P C20 50KA by Legrand on usaldusväärne ja toimiv lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja remont ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta hüljamata võimalust osta BaltElec väärtusliku hinnaga DX3 3P C20 50KA ja veenduda selle 136.50 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C20 50KA (410162) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C20 50KA peamised eelarvamused?

    Toote keskse positiivsed küljed hõlmavad selle suurepärast töövõimet, pikka teenindusiga ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete- ja standarditele. Seade eristub ka lihtsasti kasutatava hoolduse hõlbustamise ja hooldustööde seisukohast.

  • Millised on toote tehniliste näitajad?

    Spetsifikatsioonid indeksid võivad erinevustes vahelduda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 omadustele, jõule, elektrivõrgule ja välismõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote tehniliste dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni kohta.

  • Milliste kohustustega saab DX3 3P C20 50KA läbi viia?

    Toode saab edukalt jagab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised eripärad tõstavad esile instrumenti teistest toodetest?

    DX3 3P C20 50KA firmalt Legrand paistab silma vastaste grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate rakendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa määrustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C20 50KA hind ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnatase on 136.50 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada hinnaalandust. Lisa tellimus meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 3P C20 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Kvaliteedigaranti tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgiloost ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või saada ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C20 50KA kohalevedu?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie kauplusest. Jõudmise tingimused ja maksumus on tingitud teie tsoonist ja eelistatud kauba omandamise protseduurist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 3P C20 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis regulaarselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Kohandudes tootja soovitusi seadme hooldamiseks ja sooritage vajalikke ennetust sobival ajal.

  • Kas DX3 3P C20 50KA on võimalik integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, moodul on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb antud efektiivse lahenduse sektori uuendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 3P C20 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand mehhanismidega ja elementidega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja vidinate kasutamine soodustab ka hoolduse ja remonti.

Hiljuti vaadatud
136,50 €
136,50 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast