Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410160 - DX3 3P C10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410160 - DX3 3P C10 50KA - Legrand - DX3 3P C10 50KA - Legrand - 0
410160 - DX3 3P C10 50KA - Legrand
136,50 €
136,50 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C10 50KA - Legrand
136,50 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C10 50KA on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisiasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 3P C10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P C10 50KA kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C10 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C10 50KA välja töötamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 3P C10 50KA on tehtud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 3P C10 50KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks valikuks kes soovivad operatsioonis olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 3P C10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C10 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C10 50KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See näitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 3P C10 50KA by Legrand on kvaliteetne ja mõjus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigutamine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta märkamata võimalust osta BaltElec väärtusliku hinnaga DX3 3P C10 50KA ja veenduda selle 136.50 € parandatud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C10 50KA (410160) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C10 50KA peamised kasu?

    Toote peamised positiivsed küljed hõlmavad selle tipptasemel efektiivsust, pikendatud eluea ning vastavust moodsa kaitsemeetmete ja normatiividele. Seade erineb ka lihtsa kasutamise lihtsuse ja hooldamise mõttes.

  • Millised on toote tootmistehnilised faktorid?

    Tehnilised parameetrid võivad mudelist sõltuvalt muutuda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 tunnustele, efektiivsusele, toitepinge ja gabariitidele. Täpsema ülevaate saamiseks otsige toote mehaanilised dokumentatsiooni või esituse juure.

  • Milliste ülesannete saab DX3 3P C10 50KA toime tulla?

    Toode saab edukalt saavutada selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised kvaliteedid tõstavad esiplaanile artiklit asendusmudelitest?

    DX3 3P C10 50KA firmalt Legrand toob esile vastaste kategoorias tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste rakendusele ja vastavusele kontrollitud Euroopa direktiividele. See teeb sellest stabiilse valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C10 50KA summa ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Turuhind on 136.50 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada sooduspakkumist. Pane ennast kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 3P C10 50KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Kaitsegarantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või küsida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C10 50KA kohaletoimetamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kullerteenust ja kauba kättesaamist meie ladu. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus on määratud teie elukoha piirkonnast ja väljavalitud kauba omastamise moodusest.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 3P C10 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis pidevalt läbi viia seadme hooldus. Järgides tootmisettevõtte soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke ennetavaid toiminguid õigeaegselt.

  • Kas DX3 3P C10 50KA suudab integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, seade on hästi integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb antud lihtsa lahenduse tootmisüksuste uuendamiseks ja suurendamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 3P C10 50KA teiste Legrand lahendustega?

    Mehhanism on välja töötatud täpset ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand lahendustega ja komplektidega, mis loob kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja lahenduste kasutamine aitab ka teenindust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
136,50 €
136,50 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast