Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410154 - DX3 2P C63 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410154 - DX3 2P C63 50KA - Legrand - DX3 2P C63 50KA - Legrand - 0
410154 - DX3 2P C63 50KA - Legrand
119,70 €
119,70 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C63 50KA - Legrand
119,70 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C63 50KA on BaltElec preemium toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 2P C63 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C63 50KA kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C63 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C63 50KA disainimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P C63 50KA on planeeritud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged manualid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P C63 50KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks valikuks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P C63 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C63 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C63 50KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C63 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka maailmale.

DX3 2P C63 50KA by Legrand on kvaliteetne ja praktiline lahendus DX3 tundjatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne korraldamine ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta märkamata võimalust osta interneti kauplus väärtusliku hinnaga DX3 2P C63 50KA ja veenduda selle 119.70 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C63 50KA (410154) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C63 50KA peamised tugevused?

    Toote peamised toetused hõlmavad selle parimat mõjusust, pikka kasutusiga ning vastavust praegustele kaitsemeetmete ja kvaliteedi nõuetele. Seade on märkimisväärne ka intuitiivse kasutamise ja hooldustööde võrdluses.

  • Millised on toote tehnika tunnused?

    Spetsifikatsioonid faktorid võivad tüübit sõltuvalt erineda, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 operatsioonidele, tootmisvõimele, elektrivõrgule ja gabariitidele. Täpsema info saamiseks konsulteerige toote tehnika dokumentatsiooni või analüüsi andmeid.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P C63 50KA ellu viia?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised iseloomujooned tõstavad esile eset konkurentidest?

    DX3 2P C63 50KA firmalt Legrand torkab silma sarnaste toodete rühmas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide kasutamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa normidele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C63 50KA rahaline väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 119.70 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnalõiget. Käi registreerimisel meie postiteade, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 2P C63 50KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele toote garantii. Garantiiaja tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või leida kontakti ühendust meie klienditoe teenusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C63 50KA jõudmine?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kullerisaadetis ja kauba vastu võtmist meie ladu. Saadetise tingimused ja maksumus tuleneb teie kohast ja valituks osutunud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 2P C63 50KA?

    Eluea pikendamiseks on tähtis regulaarselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma ettekirjutusi seadme hoolduseks ja viige läbi vajalikke ennetavaid meetmeid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C63 50KA on antud integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tootmisprotsesside täiustamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui korralikult sobib DX3 2P C63 50KA teiste Legrand üksustega?

    Mehhanism on välja töötatud täiuslikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand üksustega ja lahendustega, mis andev kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja seadmete kasutamine muudab lihtsamaks ka hoolduse ja remonti.

Hiljuti vaadatud
119,70 €
119,70 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast