Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410153 - DX3 2P C50 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410153 - DX3 2P C50 50KA - Legrand - DX3 2P C50 50KA - Legrand - 0
410153 - DX3 2P C50 50KA - Legrand
112,35 €
112,35 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C50 50KA - Legrand
112,35 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C50 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest peensustele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C50 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad korraliku ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C50 50KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C50 50KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C50 50KA välja töötamisel pöörati suurt tähelepanu turvaküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P C50 50KA on formuleeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged reeglid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P C50 50KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Kuna selle spetsifikatsioonidele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle ideaalseks lahenduseks kes püüavad saavutada kasutuses olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P C50 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C50 50KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C50 50KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 2P C50 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P C50 50KA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne ülespanek ja remont ning lai kasutusala muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood väärtusliku hinnaga DX3 2P C50 50KA ja veenduda selle 112.35 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C50 50KA (410153) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C50 50KA peamised eelised?

    Toote olulised toetused hõlmavad selle silmapaistvat tõhusust, kestvat teenindusaega ning vastavust moodsa kaitsemeetmete ja normatiividele. Seade tõuseb esile ka lihtsa hooldamise ja järelevalve võrdluses.

  • Millised on toote tehnilised indeksid?

    Tootmistehnilised iseloomustused võivad erinevustes eristuma, kuid keskendumine pööratakse DX3 võimalustele, mahutavusele, elektrivoolule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema kirjelduse saamiseks pöörduge toote seadme dokumentatsiooni või andmestiku sisu.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P C50 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused defineerivad eksponaati alternatiividest?

    DX3 2P C50 50KA firmalt Legrand on märgatav konkurentide grupis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele rangetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest kindla valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C50 50KA summa ja kas diskontod on võimalikud?

    Kulud on 112.35 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnasoodust. Pane ennast kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P C50 50KA-le kehtib tagatis?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kvaliteedi tagatise. Garantiiaja tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiikaardiga või leida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C50 50KA kättetoimetamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba omaksvõttu meie pood. Kohalevedamise tingimused ja maksumus kajastavad teie asukoha ja valitu kauba omandamise korrast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 2P C50 50KA?

    Eluea pikendamiseks on väga tähtis pidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Seadke esikohale valmistajafirma soovitusi seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid ettemääratud ajal.

  • Kas DX3 2P C50 50KA on võimalik integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, üksus on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb siis sobiva lahenduse tootmisliinide renoveerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P C50 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Kaup on välja töötatud täiuslikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand üksustega ja lahendustega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja korrektuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine muudab lihtsamaks ka korrastamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
112,35 €
112,35 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast