Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410152 - DX3 2P C40 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410152 - DX3 2P C40 50KA - Legrand - DX3 2P C40 50KA - Legrand - 0
410152 - DX3 2P C40 50KA - Legrand
106,58 €
106,58 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C40 50KA - Legrand
106,58 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C40 50KA on BaltElec superior toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest komponentidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P C40 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C40 50KA kasutamist rasket ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C40 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C40 50KA projekteerimisel pöörati suurt tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P C40 50KA on kujundatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 2P C40 50KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete tunnustest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad saavutada omandatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C40 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C40 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C40 50KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 2P C40 50KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See osutab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P C40 50KA by Legrand on kvaliteetne ja toimiv lahendus DX3 töötajatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja hooldus ning lai tööulatus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebikaubamaja väärtusliku hinnaga DX3 2P C40 50KA ja veenduda selle 106.58 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C40 50KA (410152) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C40 50KA peamised plussid?

    Toote esmaste tugevused hõlmavad selle märkimisväärset töövõimet, kauakestvat eluea ning vastavust uusimatele kaitsemeetmete- ja kvaliteedinõuetele. Seade on erinev ka mugava töötamise ja korrashoiu vaatenurgast.

  • Millised on toote mehaanilised kirjeldused?

    Tehnika parameetrid võivad mudeliti diferentseeruma, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 toimingutele, võimsusele, elektrivoolule ja proportsioonidele. Täpsema andmed saamiseks saage teada toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või esituse juhiseid.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P C40 50KA jagab?

    Toode saab edukalt saavutada selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised eristavad tunnused panevad silma paistma seadet asendustest?

    DX3 2P C40 50KA firmalt Legrand on eristatav rivaalide kategoorias tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendamisele ja vastavusele nõudlikele Euroopa standarditele. See teeb sellest stabiilse valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C40 50KA turuhind ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Turuhind on 106.58 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnasoodust. Pane kirja meie uudisleht, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P C40 50KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, varustustootja annab tootele tagatise võimaluse. Kaitse tingimused võivad erineda sõltuvalt tootemargist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või leida ühendust meie kliendihooldusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C40 50KA saadetis?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba omaksvõttu meie kauplusest. Tarne tingimused ja maksumus seisnevad teie tsoonist ja valituks osutunud kauba omandamise viisist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P C40 50KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on tähtis korduvasti läbi viia toote hooldus. Järgige hoolikalt valmistusfirma juhiseid seadme hoolitsemiseks ja sooritage vajalikke ennetustööd ajastatud.

  • Kas DX3 2P C40 50KA on suuteline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, mehhanism on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb siis kompleksse lahenduse tootmisüksuste renoveerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P C40 50KA teiste Legrand komponentidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand komponentidega ja ühikutega, mis kinnitab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine parandab ka jälgimist ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
106,58 €
106,58 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast