Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410151 - DX3 2P C32 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410151 - DX3 2P C32 50KA - Legrand - DX3 2P C32 50KA - Legrand - 0
410151 - DX3 2P C32 50KA - Legrand
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C32 50KA - Legrand
97,65 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C32 50KA on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest pisidetailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P C32 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud algosad ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P C32 50KA kasutamist töötingimustes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C32 50KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C32 50KA komplekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P C32 50KA on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P C32 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks ettevõtete valikuks kes planeerivad operatsioonis olevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 2P C32 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C32 50KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C32 50KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C32 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P C32 50KA by Legrand on stabiilne ja mõjus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne ülespanek ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus konkurentsivõimelise hinnaga DX3 2P C32 50KA ja veenduda selle 97.65 € suures kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C32 50KA (410151) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C32 50KA peamised kasu?

    Toote kaalukad voorused hõlmavad selle suurt optimaalsust, pikaajalist kasutuskestvust ning vastavust uusimatele julgeoleku- ja kvaliteedistandarditele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava töökindluse ja korrashoiu arvestades.

  • Millised on toote tehniliste kirjeldused?

    Inseneri omadused võivad erinevates mudelites muutuda, kuid prioriteet pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, tootmisvõimele, pingetegurile ja gabariitidele. Täpsema ülevaate saamiseks jälgige toote tehniliste dokumentatsiooni või tutvustuse sisu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 2P C32 50KA toimetada?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised eristavad tunnused teevad unikaalseks kaupa asendustest?

    DX3 2P C32 50KA firmalt Legrand tõstab esile turuliidrite hulgas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa standarditele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C32 50KA väärtus ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnatase on 97.65 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada sooduspakkumist. Käi registreerimisel meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P C32 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele toote garantii. Kaitse tingimused võivad erinev olla sõltuvalt brändinimest ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditeenindusega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C32 50KA transport?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kullerteenust ja kauba kättesaamist meie ladu. Edastamise tingimused ja maksumus muutuvad teie elukohast ja väljavalitud kauba käesoleku metoodikast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 2P C32 50KA?

    Eluaeg pikendamiseks on esmatähtis regulaarselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Vastavalt tootmisettevõtte nõuandeid seadme hoolduseks ja korraldage vajalikke ennetustööd kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C32 50KA on antud integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, masin on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb nimetatud kompleksse lahenduse tootmisliinide moderniseerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P C32 50KA teiste Legrand lahendustega?

    Aparaat on välja töötatud kohandatud ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand lahendustega ja komplektidega, mis kindlustab kogu süsteemi mugava integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine lihtsustab ka uuendust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast