Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410149 - DX3 2P C20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410149 - DX3 2P C20 50KA - Legrand - DX3 2P C20 50KA - Legrand - 0
410149 - DX3 2P C20 50KA - Legrand
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C20 50KA - Legrand
97,65 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C20 50KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest osadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 2P C20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise range nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikaajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C20 50KA kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C20 50KA tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C20 50KA arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 2P C20 50KA on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged suunised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 2P C20 50KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks lahenduseks kes otsustavad integreeritavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 2P C20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C20 50KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C20 50KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P C20 50KA by Legrand on usaldusväärne ja praktiline lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne installeerimine ja hooldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood soodsa hinnaga DX3 2P C20 50KA ja veenduda selle 97.65 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C20 50KA (410149) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C20 50KA peamised tugisambad?

    Toote olulised eelarvamused hõlmavad selle tipptasemel toime, püsivat teenindusiga ning vastavust praegustele julgeoleku- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade erineb ka arusaadava hoolduse hõlbustamise ja remondi läbi.

  • Millised on toote tehniliste spetsifikatsioonid?

    Spetsifikatsioonid faktorid võivad versioonide kaupa eristuma, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 omadustele, tootmisvõimele, elektrilise pinge ja proportsioonidele. Täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse selgitusi.

  • Milliste rollidega saab DX3 2P C20 50KA jagab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised operatsioonid.

  • Millised eristavad tunnused eraldavad eset konkurentidest?

    DX3 2P C20 50KA firmalt Legrand tõuseb silma teis(t)e tootjate raames tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste juurutamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest vastupidava valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C20 50KA väärtus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 97.65 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle eseme puhul saada allahindlust. Telli end meie infokiri, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 2P C20 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, varustaja annab tootele garantiitingimuse. Toote garantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubamärgist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või leida kontakti ühendust meie klienditoe teenusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C20 50KA tarne?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõttu meie müügipunktist. Saadetise tingimused ja maksumus muutuvad teie piirkonnast ja eelistatud kauba omandamise viisist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P C20 50KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on eluline perioodiliselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige valmistajafirma soovitusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetustöid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P C20 50KA on võimekas integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, moodul on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist sobiva lahenduse tootmissektori arendamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P C20 50KA teiste Legrand vidinatega?

    Toodang on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestades koos teiste Legrand üksustega ja ühikutega, mis andev kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja lahenduste kasutamine aitab ka parandamise ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast