Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410148 - DX3 2P C16 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410148 - DX3 2P C16 50KA - Legrand - DX3 2P C16 50KA - Legrand - 0
410148 - DX3 2P C16 50KA - Legrand
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C16 50KA - Legrand
97,65 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C16 50KA on BaltElec ülim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 2P C16 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Loomisel kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad püsiva ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C16 50KA kasutamist rasket ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C16 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C16 50KA arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvaküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 2P C16 50KA on kujundatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged instruktsioonid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P C16 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes otsustavad kasutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 2P C16 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C16 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C16 50KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C16 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P C16 50KA by Legrand on tõhus ja võimas lahendus DX3 meistritele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja puhastus ning lai otstarve muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja atraktiivse hinnaga DX3 2P C16 50KA ja veenduda selle 97.65 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C16 50KA (410148) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C16 50KA peamised tugisambad?

    Toote olulised tugipunktid hõlmavad selle kõrget efektiivsust, püsivat funktsionaalsuse ning vastavust aktuaalsetele ohutuse ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub ka arusaadava töötlemise ja korrashoiu arvestades.

  • Millised on toote seadme omadused?

    Tootmistehnilised indeksid võivad variatsioonide kaupa vahelduda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 operatsioonidele, võimsusele, pingelisele koormusele ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema ülevaate saamiseks küsige toote seadme dokumentatsiooni või esituse esitlust.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 2P C16 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes teenindusvaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised eristavad tunnused tõstavad esiplaanile vahendit paralleelsetest mudelitest?

    DX3 2P C16 50KA firmalt Legrand toob esile turuliidrite kategoorias tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite arendamisele ja vastavusele rangetele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C16 50KA tasu ja kas diskontod on võimalikud?

    Kulud on 97.65 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimas meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P C16 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, tehnikatootja annab tootele vastutuse garantii. Kaitse tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või ühendust võtta ühendust meie klienditoe teenusega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C16 50KA transport?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerivedu ja kauba omaksvõttu meie müügipunktist. Jõudmise tingimused ja maksumus sõltuvad teie kohast ja valituks osutunud kauba omastamise korrast.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 2P C16 50KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on eluline püsivalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma nõudmisi seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid toiminguid ajastatud.

  • Kas DX3 2P C16 50KA on võimekas integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, mehhanism on mugavalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb nimetatud efektiivse lahenduse protsesside renoveerimiseks ja kohandamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P C16 50KA teiste Legrand komponentidega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand üksustega ja lahendustega, mis andev kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka remondi ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast