Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410147 - DX3 2P C10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410147 - DX3 2P C10 50KA - Legrand - DX3 2P C10 50KA - Legrand - 0
410147 - DX3 2P C10 50KA - Legrand
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C10 50KA - Legrand
97,65 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C10 50KA on BaltElec ülim toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest pisidetailidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P C10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundus tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P C10 50KA kasutamist äärmuslikes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C10 50KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C10 50KA väljatöötamisel pöörati erilist tähelepanu ohutusnormidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P C10 50KA on disainitud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P C10 50KA on levinud erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle väga sobivaks variandiks kes püüavad saavutada käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P C10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C10 50KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C10 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See osutab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 2P C10 50KA by Legrand on soliidne ja tõhus lahendus DX3 töötajatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood mõistliku hinnaga DX3 2P C10 50KA ja veenduda selle 97.65 € parandatud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C10 50KA (410147) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C10 50KA peamised tugipunktid?

    Toote valitsevad tugipunktid hõlmavad selle tipptasemel töövõimet, kestvat elutsüklit ning vastavust nüüdisaegsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade on märkimisväärne ka lihtsustatud hoolduse hõlbustamise ja hooldustööde poolest.

  • Millised on toote seadme faktorid?

    Tehnoloogia indeksid võivad seeriati olla varieeruv, kuid peamine fookus pööratakse DX3 võimekusele, võimekusele, elektrivoolule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema kirjelduse saamiseks küsige toote mehaanilised dokumentatsiooni või andmestiku kohta.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P C10 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned muudavad erinevaks artiklit alternatiividest?

    DX3 2P C10 50KA firmalt Legrand tõstab esile paralleelsete piirkonnas tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste rakendamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa normidele. See teeb sellest stabiilse valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C10 50KA turuhind ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahakulu on 97.65 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada hinnalangust. Käi registreerimisel meie uudiskiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P C10 50KA-le kehtib kaitse?

    Jah, toote valmistaja annab tootele tagatise võimaluse. Garantiitingimuste tingimused võivad varieeruda sõltuvalt kaubamärgiloost ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C10 50KA üleandmine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba kättesaamist meie kaubanduspunktist. Saadetise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elupiirkonnast ja valitud kauba omandamise viisist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 2P C10 50KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on esmatähtis perioodiliselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidage kinni tootefirma soovitusi seadme hooldamiseks ja viige läbi vajalikke profülaktikat ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 2P C10 50KA on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, seade on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 parameetritega. See teeb antud mugava lahenduse tootmissektori kasutuselevõtmiseks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P C10 50KA teiste Legrand üksustega?

    Toodang on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand lahendustega ja komponentidega, mis tagab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine soodustab ka teenindust ja hooldustöid.

Hiljuti vaadatud
97,65 €
97,65 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast