Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410141 - DX3 1P C63 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410141 - DX3 1P C63 50KA - Legrand - DX3 1P C63 50KA - Legrand - 0
410141 - DX3 1P C63 50KA - Legrand
63,53 €
63,53 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C63 50KA - Legrand
63,53 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C63 50KA on BaltElec parim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 1P C63 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad eluea ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C63 50KA kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C63 50KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C63 50KA disainimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 1P C63 50KA on loodud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 1P C63 50KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige paremaks otsuseks kes planeerivad kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 1P C63 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C63 50KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C63 50KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C63 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 1P C63 50KA by Legrand on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus DX3 meistritele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai rakendusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebikaubamaja taskukohase hinnaga DX3 1P C63 50KA ja veenduda selle 63.53 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C63 50KA (410141) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C63 50KA peamised tugipunktid?

    Toote tähendusrikkad plussid hõlmavad selle esmaklassilist toimekust, venitatud elutsüklit ning vastavust uusimatele kaitse- ja normatiividele. Seade on märkimisväärne ka lihtsasti kasutatava kasutamise käepärasuse ja hoolduse läbi.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid kirjeldused?

    Mehaanilised spetsifikatsioonid võivad erinevustes eristuma, kuid peamine fookus pööratakse DX3 toimingutele, tootlikkusele, pingetegurile ja füüsilisele ulatusele. Täpsema info saamiseks saage teada toote tehnika dokumentatsiooni või dokumendi avaldust.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 1P C63 50KA jagab?

    Toode saab edukalt jagab selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised aspektid iseloomustavad eset sarnastest toodetest?

    DX3 1P C63 50KA firmalt Legrand on eristatav konkurentide raames tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste teostamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest kindla valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C63 50KA hindumus ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Hinnaseis on 63.53 €. Meie e-keskkonnas korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada allahindlust. Registreeru meie uudisleht, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 1P C63 50KA-le kehtib vastutus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele garantiiaja. Kaitsegarantii tingimused võivad erineda sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või konsulteerida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C63 50KA saadetis?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba saamist meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie asukoha ja soovitava kauba omastamise metoodikast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 1P C63 50KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on nõutav korduvasti läbi viia instrumentaalne hooldus. Järgige tootefirma ettekirjutusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja teostage vajalikke profülaktikat õigeaegselt.

  • Kas DX3 1P C63 50KA suudab integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, aparaat on mugavalt integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb siis mugava lahenduse tootmissektori uuendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P C63 50KA teiste Legrand aparaatidega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand komplektidega ja ühikutega, mis võimaldab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja töökindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine soodustab ka kontrolli ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
63,53 €
63,53 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast