Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410140 - DX3 1P C50 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410140 - DX3 1P C50 50KA - Legrand - DX3 1P C50 50KA - Legrand - 0
410140 - DX3 1P C50 50KA - Legrand
61,95 €
61,95 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C50 50KA - Legrand
61,95 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C50 50KA on BaltElec superior toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest väikestele asjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 1P C50 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C50 50KA kasutamist ekstreemsetes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C50 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C50 50KA kavandamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusnõuetele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 1P C50 50KA on kujundatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 1P C50 50KA leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes otsivad kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 1P C50 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C50 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C50 50KA, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 1P C50 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

DX3 1P C50 50KA by Legrand on stabiilne ja tõhus lahendus DX3 tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne monteerimine ja ekspluateerimine ning lai kasutusala muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja konkurentsivõimelise hinnaga DX3 1P C50 50KA ja veenduda selle 61.95 € parandatud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C50 50KA (410140) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C50 50KA peamised kasu?

    Toote keskse eelised hõlmavad selle suurt toimekust, venitatud elueaks ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade on eriline ka lihtsalt kasutatava töötlemise ja hooldustööde lähtudes.

  • Millised on toote inseneri indeksid?

    Tehnilised faktorid võivad mudeliti erineda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 võimalustele, tootmisvõimele, toiteallika pinge ja mõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks konsulteerige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või tutvustuse sisu.

  • Milliste ülesannete saab DX3 1P C50 50KA suudab?

    Toode saab edukalt toimetada selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised kvaliteedid eraldavad toodet asendustest?

    DX3 1P C50 50KA firmalt Legrand torkab silma võistlejatega ringis tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele tõsistele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest usaldusväärse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C50 50KA summa ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Kogukulu on 61.95 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada soodustust. Liitu meie infokiri, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 1P C50 50KA-le kehtib kvaliteedi tagamine?

    Jah, toote valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Kaitse tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt kaubaliigist ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või võtta ühendust meie kliendikontaktiga, et saada detailsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C50 50KA kohalevedu?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kullerteenust ja kauba läbivaatamist meie punktist. Jõudmise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elukohast ja valitud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 1P C50 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis regulaarselt läbi viia tehniline hooldus. Järgides tootefirma nõudmisi seadme hoolduse läbiviimiseks ja sooritage vajalikke ennetustöid ajastatud.

  • Kas DX3 1P C50 50KA on võimalik integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, aparaat on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist kasuliku lahenduse tootmisprotsesside optimeerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P C50 50KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Aparaat on välja töötatud laialdast ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand mehhanismidega ja komponentidega, mis kindlustab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töötamise. Sama tootja toodete kasutamine muudab lihtsamaks ka hoolduse ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
61,95 €
61,95 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast