Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410139 - DX3 1P C40 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410139 - DX3 1P C40 50KA - Legrand - DX3 1P C40 50KA - Legrand - 0
410139 - DX3 1P C40 50KA - Legrand
58,80 €
58,80 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C40 50KA - Legrand
58,80 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C40 50KA on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 1P C40 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algosad ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikema ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C40 50KA kasutamist äärmuslikes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C40 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C40 50KA projekteerimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 1P C40 50KA on planeeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged suunised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 1P C40 50KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks lahenduseks ettevõtetele kes vajavad operatsioonis olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 1P C40 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C40 50KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C40 50KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C40 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähistab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnale.

DX3 1P C40 50KA by Legrand on usaldusväärne ja praktiline lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne monteerimine ja teenindus ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebipood taskukohase hinnaga DX3 1P C40 50KA ja veenduda selle 58.80 € ülimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C40 50KA (410139) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C40 50KA peamised eelised?

    Toote kandev positiivsed aspektid hõlmavad selle tipptasemel töövõimet, pikka funktsionaalsuse ning vastavust praegustele kaitsemeetmete ja nõuetele. Seade paistab teistest ka kergesti kasutatava töökindluse ja teenindamise aspektist.

  • Millised on toote tehnoloogilised omadused?

    Spetsifikatsioonid omaduste võivad variatsioonide kaupa erinevalt varieeruda, kuid fookus pööratakse DX3 funktsionaalsusele, võimsusele, elektrilise pinge ja suurustele. Täpsema selgituse saamiseks otsige toote tehnika dokumentatsiooni või tutvustuse andmeid.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 1P C40 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned panevad silma paistma eksponenti võrdlevatest mudelitest?

    DX3 1P C40 50KA firmalt Legrand torkab silma võistlejate segmendis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste teostamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa nõuetele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C40 50KA väärtus ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 58.80 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnasoodustust. Käi registreerimisel meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 1P C40 50KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, tootja annab tootele tagatise võimaluse. Kaitsegarantii tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või pöörduda ühendust meie klienditoega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C40 50KA tarne?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuvõtmist meie ettevõttest. Saadetise tingimused ja maksumus sõltuvad teie elukohast ja soovitava kauba omastamise viisist.

  • Kuidas õigesti hooldada DX3 1P C40 50KA?

    Eluea pikendamiseks on väga tähtis regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia aparaadi hooldus. Järgige hoolikalt tootefirma juhiseid seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetust kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 1P C40 50KA on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, komplekt on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse võrgustikesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest optimaalse lahenduse tootmisüksuste renoveerimiseks ja ühildamiseks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 1P C40 50KA teiste Legrand seadmetega?

    Komplekt on välja töötatud täielikku ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand toodete ja seadmete osadega, mis võimaldab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja töökindluse. Sama tootja komponentide kasutamine võimaldab ka remondi ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
58,80 €
58,80 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast