Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410138 - DX3 1P C32 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410138 - DX3 1P C32 50KA - Legrand - DX3 1P C32 50KA - Legrand - 0
410138 - DX3 1P C32 50KA - Legrand
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C32 50KA - Legrand
57,36 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C32 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 1P C32 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Ehitusel kasutatud substraadid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C32 50KA kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C32 50KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C32 50KA välja töötamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 1P C32 50KA on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged õpetused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 1P C32 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete eripäradest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle soodsaks otsuseks kes püüavad omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 1P C32 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C32 50KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C32 50KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. DX3 1P C32 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 1P C32 50KA by Legrand on kindel ja võimas lahendus DX3 tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga DX3 1P C32 50KA ja veenduda selle 57.36 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C32 50KA (410138) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C32 50KA peamised positiivsed küljed?

    Toote tähendusrikkad positiivsed aspektid hõlmavad selle esmaklassilist tõhusust, pikaajalist kasutuskestvust ning vastavust praegustele ohutus- ja nõuetele. Seade eristub ka lihtsasti kasutatava käsitlemise ja tehnilise teenindamise läbi.

  • Millised on toote tootmistehnilised iseloomustused?

    Spetsifikatsioonid spetsifikatsioonid võivad erinevustes kõrvale kalduda, kuid peamine fookus pööratakse DX3 rakendustele, tootlikkusele, toitepinge ja välismõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks uurige toote tehnika dokumentatsiooni või informatsiooni selgitusi.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 1P C32 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised iseloomujooned tõstavad esiplaanile toodet võrdlevatest mudelitest?

    DX3 1P C32 50KA firmalt Legrand on märgatav võistlejate segmendis tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade teostamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C32 50KA tasu ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 57.36 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnasoodustust. Telli end meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 1P C32 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, varustustootja annab tootele toote garantii. Toote garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgiloost ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või leida ühendust meie teenindustoega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C32 50KA kohaletoimetamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise viisid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba kättesaamist meie ettevõttest. Kauba kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on tingitud teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba omandamise vormist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 1P C32 50KA?

    Tööea pikendamiseks on tähtis korduvasti läbi viia tehniline hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma nõudmisi seadme hoolduseks ja teostage vajalikke ennetamise tegevusi ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 1P C32 50KA suudab integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, vidin on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest mugava lahenduse protsesside uuendamiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui hästi sobib DX3 1P C32 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Tööstustooted on välja töötatud toimetulekut ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand komponentidega ja komplektidega, mis kindlustab kogu süsteemi efektiivse integreerimise ja usaldusväärsuse. Sama tootja vidinate kasutamine aitab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast