Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410136 - DX3 1P C20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410136 - DX3 1P C20 50KA - Legrand - DX3 1P C20 50KA - Legrand - 0
410136 - DX3 1P C20 50KA - Legrand
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C20 50KA - Legrand
57,36 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C20 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 1P C20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 1P C20 50KA kasutamist töötingimustes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C20 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C20 50KA loomisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaprobleemidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 1P C20 50KA on formuleeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged määrused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 1P C20 50KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle soodsaks ettevõtete valikuks kes vajavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 1P C20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C20 50KA on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C20 50KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 1P C20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See näitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 1P C20 50KA by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus DX3 tegijatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigaldamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga DX3 1P C20 50KA ja veenduda selle 57.36 € usaldusväärses kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C20 50KA (410136) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C20 50KA peamised eelarvamused?

    Toote põhilised tugevused hõlmavad selle suurepärast saavutust, pikemat eluepikkust ning vastavust praegustele turvalisus- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade torkab esile ka mugava kasutamise hõlpsuse ja korrashoiu vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnoloogia omaduste?

    Tehnilised iseloomustused võivad tüübit sõltuvalt diferentseeruma, kuid tähtsus pööratakse DX3 toimingutele, võimekusele, pingelisele koormusele ja füüsilisele ulatusele. Täpsema arvustuse saamiseks tutvuge toote mehaanilised dokumentatsiooni või dokumendi juhiseid.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 1P C20 50KA jagab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised tunnused tõstavad esiplaanile objekti sarnastest toodetest?

    DX3 1P C20 50KA firmalt Legrand paistab silma konkurentide kategoorias tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest pikaajalise valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C20 50KA kuluarve ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hind on 57.36 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada hinnasoodust. Pane kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 1P C20 50KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Toote garantii tingimused võivad muutuma sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida kontakti ühendust meie teenindustoega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C20 50KA tarne?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuvõttu meie müügikohast. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukohast ja kõige sobivama kauba saamise meetodist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 1P C20 50KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on ülitähtis püsivalt läbi viia tehniline hooldus. Järgige tootja poolt ettekirjutusi seadme käitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetamise tegevusi õigel ajal.

  • Kas DX3 1P C20 50KA on sobiv integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, mehhanism on kiiresti integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb sellise optimaalse lahenduse tootmisliini moderniseerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P C20 50KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand toodete ja ühikutega, mis annab kogu süsteemi mugava integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine soodustab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast