Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410135 - DX3 1P C16 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410135 - DX3 1P C16 50KA - Legrand - DX3 1P C16 50KA - Legrand - 0
410135 - DX3 1P C16 50KA - Legrand
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C16 50KA - Legrand
57,36 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C16 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja tõhusust.

Peamised omadused DX3 1P C16 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad ajalise ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C16 50KA kasutamist rasketes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C16 50KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C16 50KA välja arendamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 1P C16 50KA on kujundatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 1P C16 50KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks otsuseks kes tahavad olemasolevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 1P C16 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C16 50KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C16 50KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. DX3 1P C16 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 1P C16 50KA by Legrand on stabiilne ja võimas lahendus DX3 meistritele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne seadistamine ja remont ning lai kasutusvõimalus muudavad selle parimaks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta unustamata võimalust osta online-pood soodsaimaga hinnaga DX3 1P C16 50KA ja veenduda selle 57.36 € kõrges kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C16 50KA (410135) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C16 50KA peamised voorused?

    Toote peamised eelised hõlmavad selle silmapaistvat tõhusust, pikendatud funktsionaalsuse ning vastavust moderne usaldusväärsuse- ja kvaliteedi normidele. Seade on märkimisväärne ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja teenindamise poolest.

  • Millised on toote tootmistehnilised spetsifikatsioonid?

    Tehnoloogia tunnused võivad mudeliti erineda, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, võimekusele, elektrivoolule ja gabariitidele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks konsulteerige toote tehnilise dokumentatsiooni või informatsiooni poole.

  • Milliste ülesannete saab DX3 1P C16 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esiplaanile vahendit alternatiividest?

    DX3 1P C16 50KA firmalt Legrand on märgatav teis(t)e tootjate segmendis tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete arenduste rakendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa seadustele. See teeb sellest kindla valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C16 50KA hind ja kas diskontod on võimalikud?

    Hind on 57.36 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada soodushinnet. Pane end kirja meie uudiskiri, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 1P C16 50KA-le kehtib vastutus?

    Jah, kaubatootja annab tootele garantiiaja. Kvaliteedi garantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubaväljaandest ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või saata ühendust meie kliendikontaktiga, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C16 50KA transport?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise vorme, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba sissevõtmist meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukoha piirkonnast ja valitu kauba omandamise protseduurist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 1P C16 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on essentsiaalne pidevalt läbi viia toote hooldus. Seadke esikohale valmistajafirma eeskirju seadme käsitlemiseks ja sooritage vajalikke ennetustegevusi ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 1P C16 50KA võib integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, vidin on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb sellise praktilise lahenduse protsesside kasutuselevõtmiseks ja täiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P C16 50KA teiste Legrand seadmetega?

    Aparaat on välja töötatud kohandatud ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand aparaatidega ja elementidega, mis kindlustab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja komplektide kasutamine kiirendab ka jälgimist ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast