Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410134 - DX3 1P C10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410134 - DX3 1P C10 50KA - Legrand - DX3 1P C10 50KA - Legrand - 0
410134 - DX3 1P C10 50KA - Legrand
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 1P C10 50KA - Legrand
57,36 €
KKK ja lisateave

DX3 1P C10 50KA on BaltElec eliit toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 1P C10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pikaajalise ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 1P C10 50KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 1P C10 50KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 1P C10 50KA arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusküsimustele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 1P C10 50KA on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

DX3 1P C10 50KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada rakendatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 1P C10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 1P C10 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 1P C10 50KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 1P C10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ümbrusele.

DX3 1P C10 50KA by Legrand on tõhus ja praktiline lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne asetamine ja järelevalve ning lai toimimispiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta online-pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 1P C10 50KA ja veenduda selle 57.36 € parandatud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 1P C10 50KA (410134) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 1P C10 50KA peamised kasu?

    Toote olulised eelarvamused hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsuse, pikendatud kasutusiga ning vastavust moodsa usaldusväärsuse- ja standarditele. Seade tõuseb esile ka intuitiivse kasutamise ja hoolduse võrdluses.

  • Millised on toote inseneri faktorid?

    Tehnoloogilised iseloomustused võivad erinevustes diferentseeruma, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 toimingutele, jõudlusele, toitepinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema selgituse saamiseks vaadake toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või andmestiku selgitusi.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 1P C10 50KA hakkama?

    Toode saab edukalt lahendab selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised kvaliteedid tõstavad esiplaanile seadet teistest toodetest?

    DX3 1P C10 50KA firmalt Legrand on eristatav rivaalide seas tänu silmapaistvale koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade kasutussevõtmisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa nõuetele. See teeb sellest stabiilse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 1P C10 50KA turuhind ja kas soodustused on võimalikud?

    Turuhind on 57.36 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnalangust. Telli end meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 1P C10 50KA-le kehtib kaitse?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele kvaliteedi tagatise. Tagatise tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubamärgiloost ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või leida kontakti ühendust meie klienditeenindusega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 1P C10 50KA jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kullerivedu ja kauba vastuvõttu meie ettevõttest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukoha ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise korrast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 1P C10 50KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on essentsiaalne korduvasti läbi viia mehhaaniline hooldus. Vastavalt tootja poolt soovitusi seadme hoolduseks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid toiminguid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 1P C10 50KA on võimalik integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, masin on probleemivabalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb antud lihtsa lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 1P C10 50KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud täiuslikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand aparaatidega ja lahendustega, mis annab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kindluse. Sama tootja aparaatide kasutamine kergendab ka teenindust ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
57,36 €
57,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast