Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410124 - DX3 4P B25 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410124 - DX3 4P B25 50KA - Legrand - DX3 4P B25 50KA - Legrand - 0
410124 - DX3 4P B25 50KA - Legrand
263,15 €
263,15 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B25 50KA - Legrand
263,15 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B25 50KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisiasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 4P B25 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad veniva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 4P B25 50KA kasutamist rasketel ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B25 50KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B25 50KA kavandamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaküsimustele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 4P B25 50KA on arendatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 4P B25 50KA leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omaseid jooni saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 4P B25 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B25 50KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B25 50KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 4P B25 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See osutab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka maailmale.

DX3 4P B25 50KA by Legrand on usaldusväärne ja mõjus lahendus DX3 praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne integreerimine ja remont ning lai rakendusala muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 4P B25 50KA ja veenduda selle 263.15 € suures kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B25 50KA (410124) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B25 50KA peamised eelarvamused?

    Toote kandev positiivsed küljed hõlmavad selle märkimisväärset töövõimet, pikendatud eluea ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete- ja kvaliteedinõuetele. Seade torkab esile ka kergesti kasutatava kasutamise ja teenindamise seisukohast.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid näitajad?

    Spetsifikatsioonid omaduste võivad versioonide kaupa muutuda, kuid tähtsus pööratakse DX3 toimingutele, jõule, elektrienergiale ja välismõõtmetele. Täpsema täpsema kirjelduse saamiseks otsige toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse kohta.

  • Milliste ülesannete saab DX3 4P B25 50KA saavutada?

    Toode saab edukalt toime selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esile toodet alternatiividest?

    DX3 4P B25 50KA firmalt Legrand silma paistab vastasleeri kategoorias tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate teostamisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa kohustustele. See teeb sellest stabiilse valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B25 50KA rahaline väärtus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnaseis on 263.15 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle kauba puhul saada soodustust. Käi registreerimas meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 4P B25 50KA-le kehtib vastutus?

    Jah, kaubatootja annab tootele toote garantii. Garantii tingimused võivad erinev olla sõltuvalt kaubaliigist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedikaardiga või konsulteerida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B25 50KA üleandmine?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba läbivaatamist meie ettevõttest. Jõudmise tingimused ja maksumus erinevad teie kohast ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise viisist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 4P B25 50KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on ülitähtis pidevalt läbi viia toote hooldus. Teostades vastavalt valmistusfirma soovitusi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetust ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 4P B25 50KA on sobiv integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb nimetatud kompleksse lahenduse protsesside parandamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 4P B25 50KA teiste Legrand lahendustega?

    Tööstustooted on välja töötatud laialdast ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand komplektidega ja lahendustega, mis kinnitab kogu süsteemi mugava integreerimise ja toimimise. Sama tootja toodete kasutamine kehtestab ka remondi ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
263,15 €
263,15 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast