Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410123 - DX3 4P B20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410123 - DX3 4P B20 50KA - Legrand - DX3 4P B20 50KA - Legrand - 0
410123 - DX3 4P B20 50KA - Legrand
163,52 €
163,52 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 4P B20 50KA - Legrand
163,52 €
KKK ja lisateave

DX3 4P B20 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest elementidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 4P B20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad eluea ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 4P B20 50KA kasutamist tõsistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 4P B20 50KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 4P B20 50KA välja arendamisel pöörati erilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 4P B20 50KA on formuleeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged käskkirjad ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 4P B20 50KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks valikuks kes tahavad omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 4P B20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 4P B20 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 4P B20 50KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 4P B20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

DX3 4P B20 50KA by Legrand on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus DX3 tegijatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga DX3 4P B20 50KA ja veenduda selle 163.52 € garanteeritud kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 4P B20 50KA (410123) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 4P B20 50KA peamised plussid?

    Toote tugevad eelised hõlmavad selle suurepärast optimaalsust, kestvat kasutamisaega ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja kvaliteedinõuetele. Seade on märkimisväärne ka intuitiivse töötlemise ja hooldamise lihtsuse arvestades.

  • Millised on toote seadme indeksid?

    Inseneri iseloomustused võivad klassides olla erinevad, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 operatsioonidele, mahutavusele, elektrivõrgule ja ruumilistele parameetritele. Täpsema selgituse saamiseks küsige toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni avaldust.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 4P B20 50KA toime tulla?

    Toode saab edukalt hakkama selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused tõstavad esile vahendit alternatiividest?

    DX3 4P B20 50KA firmalt Legrand tõuseb silma turuliidrite kategoorias tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste juurutamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest pikaajalise valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 4P B20 50KA maksumus ja kas diskontod on võimalikud?

    Hinnaseis on 163.52 €. Meie internetipoes korraldatakse regulaarselt müügiüritusi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada diskontot. Lisa tellimus meie uudisinfo, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 4P B20 50KA-le kehtib tagatis?

    Jah, varustaja annab tootele garantiiaja. Tagatise tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või võtta ühendust meie klientide toega, et saada spetsiifilisemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 4P B20 50KA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba vastuvõttu meie poest. Tarne tingimused ja maksumus on tingitud teie elukohast ja eelistatud kauba saamise vormist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 4P B20 50KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on tarvilik regulaarselt läbi viia aparaadi hooldus. Järgige valmistusettevõtte soovitusi seadme hooldamise protsessiks ja viige läbi vajalikke ennetust õigel ajal.

  • Kas DX3 4P B20 50KA võib integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, mehhanism on kiiresti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellise optimaalse lahenduse tootmisüksuste uuendamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 4P B20 50KA teiste Legrand vidinatega?

    Kaup on välja töötatud kohandatud ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand toodete ja komplektidega, mis andev kogu süsteemi kiire integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine võimaldab ka korrastamise ja remonti.

Hiljuti vaadatud
163,52 €
163,52 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast