Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410102 - DX3 2P B40 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410102 - DX3 2P B40 50KA - Legrand - DX3 2P B40 50KA - Legrand - 0
410102 - DX3 2P B40 50KA - Legrand
138,43 €
138,43 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B40 50KA - Legrand
138,43 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B40 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest osadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P B40 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise range nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P B40 50KA kasutamist töötingimustes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B40 50KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B40 50KA projekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P B40 50KA on ehitatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged manualid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P B40 50KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks valikuks kes püüavad rakendatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P B40 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B40 50KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B40 50KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B40 50KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kaasneb, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 2P B40 50KA by Legrand on usaldusväärne ja tõhus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged seadme- omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta online-pood soodsaimaga hinnaga DX3 2P B40 50KA ja veenduda selle 138.43 € parandatud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B40 50KA (410102) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B40 50KA peamised eelised?

    Toote tähendusrikkad plussid hõlmavad selle kvaliteetset toime, pikka elutsüklit ning vastavust tänapäevastele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade torkab esile ka sõbraliku töökindluse ja hoolduse lähtudes.

  • Millised on toote tehnika kirjeldused?

    Mehaanilised tunnused võivad seeriati vahelduda, kuid prioriteet pööratakse DX3 rakendustele, võimsusele, pingele ja ruumilistele parameetritele. Täpsema teabe saamiseks otsige toote inseneri dokumentatsiooni või andmestiku selgitusi.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P B40 50KA toime?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised iseloomujooned teevad eriliseks seadet võrdlevatest mudelitest?

    DX3 2P B40 50KA firmalt Legrand torkab silma võistlejate kategoorias tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste juurutamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest stabiilse valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B40 50KA kulu ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Kogukulu on 138.43 €. Meie e-kaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada hinnasoodustust. Telli meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 2P B40 50KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, varustustootja annab tootele vastutuse garantii. Garantiiaja tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubaväärtusest ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või saada ühendust meie klientide toega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B40 50KA transport?

    Pakume mitmekülgseid kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõtmist meie punktist. Edastamise tingimused ja maksumus on seotud teie elupiirkonnast ja valitu kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 2P B40 50KA?

    Teenindusaja pikendamiseks on eluline regulaarselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Järgige hoolikalt valmistajafirma eeskirju seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige ellu vajalikke ennetustööd ajastatud.

  • Kas DX3 2P B40 50KA on võimeline integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, vidin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest kasuliku lahenduse tootmissektori uuendamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P B40 50KA teiste Legrand üksustega?

    Aparaat on välja töötatud komplektset ühilduvust märgates koos teiste Legrand lahendustega ja komponentidega, mis võimaldab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja korrektuse. Sama tootja aparaatide kasutamine võimaldab ka kontrolli ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
138,43 €
138,43 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast