Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410101 - DX3 2P B32 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410101 - DX3 2P B32 50KA - Legrand - DX3 2P B32 50KA - Legrand - 0
410101 - DX3 2P B32 50KA - Legrand
140,14 €
140,14 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B32 50KA - Legrand
140,14 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B32 50KA on BaltElec parim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 2P B32 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tehases kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 2P B32 50KA kasutamist raskeid ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B32 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B32 50KA arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P B32 50KA on tehtud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged suunised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 2P B32 50KA on levinud erinevates tööstusharudes. Oma spetsifikatsioonidele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle õigeks valikuks kes soovivad omandatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P B32 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B32 50KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B32 50KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B32 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ümbrusele.

DX3 2P B32 50KA by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 praktikutele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne asetamine ja puhastus ning lai tööulatus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta online-pood taskukohase hinnaga DX3 2P B32 50KA ja veenduda selle 140.14 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B32 50KA (410101) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B32 50KA peamised eelised?

    Toote tugevad tugipunktid hõlmavad selle ülimat toime, kestvat teenindusiga ning vastavust nüüdisaegsetele kaitse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub teistest ka lihtsalt kasutatava hoolduse hõlbustamise ja hooldustööde tõttu.

  • Millised on toote inseneri näitajad?

    Tootmistehnilised parameetrid võivad variatsioonide kaupa eristuma, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 toimingutele, energiatarbele, toitepinge ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks kontrollige toote tehniliste dokumentatsiooni või näitajate juure.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P B32 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised tunnused muudavad erinevaks eksponaati paralleelsetest mudelitest?

    DX3 2P B32 50KA firmalt Legrand toob esile teis(t)e tootjate rühmas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste arendamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest usaldusväärse kvaliteediga valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B32 50KA turuhind ja kas hinnalangused on võimalikud?

    Hinnaseis on 140.14 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada soodushinnet. Registreeru meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P B32 50KA-le kehtib tagatis?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Garantii tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt kaubatoote margist ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või leida ühendust meie klienditeenindusega, et saada asjalikku teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B32 50KA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga kohaletoimetus ja kauba kättesaamist meie müügikohast. Transpordi tingimused ja maksumus on tingitud teie elukohast ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise protseduurist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 2P B32 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis regulaarselt läbi viia seadme hooldus. Pidades kinni valmistajafirma eeskirju seadme hoolduseks ja teostage vajalikke ennetavaid toiminguid sobival ajal.

  • Kas DX3 2P B32 50KA on antud integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, komplekt on hästi integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb neist efektiivse lahenduse tootmisliini täiustamiseks ja kasvuks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P B32 50KA teiste Legrand vidinatega?

    Toode on välja töötatud laialdast ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand vidinatega ja elementidega, mis annab kogu süsteemi kiire integreerimise ja korrektuse. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
140,14 €
140,14 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast