Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410099 - DX3 2P B20 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410099 - DX3 2P B20 50KA - Legrand - DX3 2P B20 50KA - Legrand - 0
410099 - DX3 2P B20 50KA - Legrand
131,82 €
131,82 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B20 50KA - Legrand
131,82 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B20 50KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest pisiasjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P B20 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 2P B20 50KA kasutamist töötingimustes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B20 50KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B20 50KA disainimisel pöörati erilist tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

DX3 2P B20 50KA on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

DX3 2P B20 50KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle väga sobivaks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

DX3 2P B20 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B20 50KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B20 50KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 2P B20 50KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ümbrusele.

DX3 2P B20 50KA by Legrand on tõestatud ja praktiline lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja kontroll ning lai rakendusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga DX3 2P B20 50KA ja veenduda selle 131.82 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B20 50KA (410099) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B20 50KA peamised eelised?

    Toote tähendusrikkad positiivsed küljed hõlmavad selle silmapaistvat toime, kestvat eluea ning vastavust praegustele turvalisus- ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade paistab silma ka lihtsa kasutamise käepärasuse ja teenindamise läbi.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid iseloomustused?

    Tehnoloogilised spetsifikatsioonid võivad mudelist sõltuvalt erineda, kuid fookus pööratakse DX3 võimekusele, energiakasutusele, elektrilise pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks jälgige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või spetsifikatsiooni selgitusi.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P B20 50KA hakkama?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes sektorites nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esile eksponaati asendustest?

    DX3 2P B20 50KA firmalt Legrand tõuseb silma teis(t)e tootjate hulgas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate juurutamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa standarditele. See teeb sellest pikaajalise valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B20 50KA hindumus ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Kulud on 131.82 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada sooduspakkumist. Käi registreerimisel meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 2P B20 50KA-le kehtib garantii?

    Jah, varustaja annab tootele tagatise võimaluse. Kaitsegarantii tingimused võivad vajadusel erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja teatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või saata ühendust meie kliendisuhetega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B20 50KA kohaletoimetamine?

    Pakume rohkeid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba omaksvõttu meie kauplusest. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus muutuvad teie asukoha ja valituks osutunud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas korrektsemalt hooldada DX3 2P B20 50KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on vajalik regulaarselt läbi viia toote hooldus. Järgides valmistaja soovitusi seadme käitlemiseks ja viige ellu vajalikke ennetustööd ajastatud.

  • Kas DX3 2P B20 50KA on võimalik integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, moodul on hästi integreeritav olemasolevatesse lahendustesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb sellest lihtsa lahenduse sektori koosolekuteks ja täiendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 2P B20 50KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Kaup on välja töötatud laialdast ühilduvust märgates koos teiste Legrand mehhanismidega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi kiire integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja lahenduste kasutamine parandab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
131,82 €
131,82 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast