Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410098 - DX3 2P B16 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410098 - DX3 2P B16 50KA - Legrand - DX3 2P B16 50KA - Legrand - 0
410098 - DX3 2P B16 50KA - Legrand
132,51 €
132,51 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B16 50KA - Legrand
132,51 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B16 50KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest detailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 2P B16 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Koostamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P B16 50KA kasutamist tõsistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B16 50KA tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B16 50KA välja arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 2P B16 50KA on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P B16 50KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige paremaks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad olemasolevate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 2P B16 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B16 50KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B16 50KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B16 50KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kinnitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

DX3 2P B16 50KA by Legrand on kindel ja ressursisäästlik lahendus DX3 tundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood atraktiivse hinnaga DX3 2P B16 50KA ja veenduda selle 132.51 € garanteeritud kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B16 50KA (410098) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B16 50KA peamised eelarvamused?

    Toote tugevad positiivsed küljed hõlmavad selle silmapaistvat efektiivsust, võimendatud kasutamisaega ning vastavust praegustele kaitse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade eristub ka lihtsasti kasutatava hooldamise ja teenindamise lähtudes.

  • Millised on toote tootmistehnilised omadused?

    Tehniliste tunnused võivad mudeliti olla erinevad, kuid keskendumine pööratakse DX3 võimekusele, jõudlusele, elektrilise potentsiaali ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks pöörduge toote tehnika dokumentatsiooni või ülevaate juhiseid.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P B16 50KA suudab?

    Toode saab edukalt saavutada selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusprotsessid.

  • Millised omadused eristavad kaupa paralleelsetest mudelitest?

    DX3 2P B16 50KA firmalt Legrand silma paistab rivaalide kategoorias tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehniliste lahenduste töölepanekule ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B16 50KA summa ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hind on 132.51 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada soodustust. Pane end kirja meie teadete leht, et olla kursis kõigi eripakkumistega.

  • Kas DX3 2P B16 50KA-le kehtib tagatis?

    Jah, kaubatootja annab tootele toote garantii. Vastutuse garanti tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubatoote margist ja erilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida kontakti ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B16 50KA kohalevedu?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõttu meie kauplusest. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie elukohast ja valituks osutunud kauba vastuvõtmise protseduurist.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P B16 50KA?

    Eluaeg pikendamiseks on essentsiaalne perioodiliselt läbi viia masina hooldus. Pidage kinni valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P B16 50KA on kohane integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, üksus on hästi integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellest kasuliku lahenduse protsesside renoveerimiseks ja ühildamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 2P B16 50KA teiste Legrand lahendustega?

    Tööstustooted on välja töötatud täpset ühilduvust arvestades koos teiste Legrand mehhanismidega ja sektori osadega, mis loob kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja töötamise. Sama tootja lahenduste kasutamine soodustab ka teenindust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
132,51 €
132,51 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast