Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410097 - DX3 2P B10 50KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410097 - DX3 2P B10 50KA - Legrand - DX3 2P B10 50KA - Legrand - 0
410097 - DX3 2P B10 50KA - Legrand
155,70 €
155,70 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P B10 50KA - Legrand
155,70 €
KKK ja lisateave

DX3 2P B10 50KA on BaltElec esmaklassiline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisidetailidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused DX3 2P B10 50KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Ehitusel kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P B10 50KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P B10 50KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P B10 50KA kavandamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

DX3 2P B10 50KA on ehitatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged korraldused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P B10 50KA on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle parimaks ettevõtete valikuks kes tahavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P B10 50KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P B10 50KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P B10 50KA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P B10 50KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ökoloogiale.

DX3 2P B10 50KA by Legrand on kindel ja efektiivne lahendus DX3 tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne korraldamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta online-pood väärtusliku hinnaga DX3 2P B10 50KA ja veenduda selle 155.70 € parimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P B10 50KA (410097) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P B10 50KA peamised voorused?

    Toote esmaste eelised hõlmavad selle esmaklassilist mõjusust, pikka teenindusiga ning vastavust praegustele kindlus- ja nõuetele. Seade erineb ka lihtsasti kasutatava hoolduse hõlbustamise ja hoolduse läbi.

  • Millised on toote tehnoloogilised näitajad?

    Seadme iseloomustused võivad tüüpide kaupa vahelduda, kuid tähtsus pööratakse DX3 rakendustele, tootlikkusele, elektrienergiale ja mõõtmetele. Täpsema arvustuse saamiseks pöörduge toote seadme dokumentatsiooni või andmestiku vastu.

  • Milliste tööülesannetega saab DX3 2P B10 50KA lahendab?

    Toode saab edukalt toime tulla selliste funktsioonidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes töövaldkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tootmisprotsessid.

  • Millised omadusjooned tõstavad esile objekti asendusmudelitest?

    DX3 2P B10 50KA firmalt Legrand on eristatav teis(t)e tootjate grupis tänu suurepärasele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide teostamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa määrustele. See teeb sellest vastupidava omadusega valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P B10 50KA tasu ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Turuhind on 155.70 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnaalandust. Liitu meie meilileht, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P B10 50KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, varustustootja annab tootele garantiitingimuse. Kvaliteedigaranti tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubatoote margist ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust otsida ühendust meie kliendikontaktiga, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P B10 50KA üleandmine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise variante, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastuvõtmist meie kauplusest. Edastamise tingimused ja maksumus erinevad teie elukohast ja valitud kauba sissevõtmise moodusest.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P B10 50KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on nõutav pidevalt läbi viia instrumentaalne hooldus. Kohandudes valmistusettevõtte ettekirjutusi seadme hoolduseks ja teostage vajalikke ennetustöid etteantud ajal.

  • Kas DX3 2P B10 50KA on antud integreerida olemasolevasse seadmesse?

    Jah, mehhanism on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellest lihtsa lahenduse tootmisüksuste kasutuselevõtmiseks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P B10 50KA teiste Legrand komplektidega?

    Seade on välja töötatud komplektset ühilduvust arvestuses koos teiste Legrand komponentidega ja elementidega, mis võimaldab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja korrektuse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kehtestab ka parandamise ja uuendustöid.

Hiljuti vaadatud
155,70 €
155,70 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast