Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410028 - DX3 3P C80 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410028 - DX3 3P C80 36KA - Legrand - DX3 3P C80 36KA - Legrand - 0
410028 - DX3 3P C80 36KA - Legrand
165,66 €
165,66 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C80 36KA - Legrand
165,66 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C80 36KA on BaltElec preemium toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest peensustele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C80 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmistamises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab DX3 3P C80 36KA kasutamist rasketel ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C80 36KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C80 36KA välja töötamisel pöörati erilist tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 3P C80 36KA on arendatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 3P C80 36KA on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades iseärasustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks valikuks kes otsustavad juurutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

DX3 3P C80 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C80 36KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C80 36KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C80 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähistab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökoloogiale.

DX3 3P C80 36KA by Legrand on soliidne ja toimiv lahendus DX3 tundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai tööulatus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikapood hea hinnaga DX3 3P C80 36KA ja veenduda selle 165.66 € kõrges kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C80 36KA (410028) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C80 36KA peamised tugisambad?

    Toote valitsevad kasu hõlmavad selle esmaklassilist töövõimet, võimendatud kasutusiga ning vastavust moderne kaitse- ja kvaliteedi normidele. Seade paistab silma ka lihtsustatud kasutamise ja järelevalve lähtudes.

  • Millised on toote tehnoloogia indeksid?

    Tehnika tunnused võivad seeriati erinevalt varieeruda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 funktsioonidele, efektiivsusele, toitepinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema selgituse saamiseks saage teada toote tehnoloogia dokumentatsiooni või esituse selgitusi.

  • Milliste ülesannete saab DX3 3P C80 36KA läbi viia?

    Toode saab edukalt lahendab selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised aspektid tõstavad esile eksponaati teistest toodetest?

    DX3 3P C80 36KA firmalt Legrand torkab silma konkurentide hulgas tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste rakendamisele ja vastavusele täituvatele Euroopa kohustustele. See teeb sellest kindla valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C80 36KA hind ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 165.66 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada sooduspakkumist. Käi registreerimisel meie teadete leht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P C80 36KA-le kehtib garantii?

    Jah, toote valmistaja annab tootele garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad muutuda sõltuvalt kaubamärgist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C80 36KA kohalevedu?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba sissevõtmist meie kauplusest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus on seotud teie elukohast ja valituks osutunud kauba omandamise süsteemist.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 3P C80 36KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik korrapäraselt läbi viia instrumentaalne hooldus. Teostades vastavalt tootmisettevõtte nõuandeid seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 3P C80 36KA suudab integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, vidin on hästi integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb neist lihtsa lahenduse tehnoloogiliste arendamiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 3P C80 36KA teiste Legrand aparaatidega?

    Komplekt on välja töötatud täiuslikku ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis kindlustab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töökindluse. Sama tootja mehhanismide kasutamine kehtestab ka korrastamise ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
165,66 €
165,66 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast