Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410027 - DX3 3P C63 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410027 - DX3 3P C63 36KA - Legrand - DX3 3P C63 36KA - Legrand - 0
410027 - DX3 3P C63 36KA - Legrand
156,47 €
156,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C63 36KA - Legrand
156,47 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C63 36KA on BaltElec ülim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest elementidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P C63 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Produktsioonis kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundus tagavad korraliku ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 3P C63 36KA kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C63 36KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C63 36KA välja arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 3P C63 36KA on tehtud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

DX3 3P C63 36KA leiab erinevates tööstusharudes. Oma omadustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks ettevõtete valikuks kes tahavad juurutatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C63 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C63 36KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C63 36KA, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C63 36KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See kaasneb, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

DX3 3P C63 36KA by Legrand on tõestatud ja võimas lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigaldamine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood hea hinnaga DX3 3P C63 36KA ja veenduda selle 156.47 € ülimalt heas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C63 36KA (410027) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C63 36KA peamised kasu?

    Toote olulised kasu hõlmavad selle parimat efektiivsuse, võimendatud elutsüklit ning vastavust praegustele usaldusväärsuse- ja kvaliteetnormidele. Seade paistab silma ka lihtsasti kasutatava kasutamise käepärasuse ja korrashoiu aspektist.

  • Millised on toote tehniliste indeksid?

    Seadme indeksid võivad mudelist sõltuvalt eristuma, kuid keskne rõhk pööratakse DX3 omadustele, energiakasutusele, toiteallika pinge ja geomeetrilistele suurustele. Täpsema informatsiooni saamiseks küsige toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse esitlust.

  • Milliste kohustustega saab DX3 3P C63 36KA hakkama?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised omadusjooned tõstavad esile vahendit paralleelsetest mudelitest?

    DX3 3P C63 36KA firmalt Legrand paistab vastasleeri grupis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate arendamisele ja vastavusele täpsetele Euroopa reeglitele. See teeb sellest usaldusväärse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C63 36KA kuluarve ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Hinnaseis on 156.47 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle kaupade puhul saada soodushinnet. Liitu meie uudisleht, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P C63 36KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele garantiiaja. Tagatise tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt brändist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda toote garantiiga või saata ühendust meie kliendisuhetega, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C63 36KA kohalevedu?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise võimalusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastuvõtmist meie poest. Transpordi tingimused ja maksumus on tingitud teie elupiirkonnast ja välja valitud kauba omandamise vormist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 3P C63 36KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on nõutav pidevalt läbi viia mehhaaniline hooldus. Pidage kinni valmistajafirma juhendit seadme hooldamiseks ja viige läbi vajalikke ennetamise tegevusi etteantud ajal.

  • Kas DX3 3P C63 36KA võib integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma integratsioonivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest optimaalse lahenduse tootmisprotsesside renoveerimiseks ja kasvatamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 3P C63 36KA teiste Legrand toodetega?

    Tööstustooted on välja töötatud laialdast ühilduvust tähenduses koos teiste Legrand vidinatega ja komponentidega, mis annab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine kehtestab ka korrastamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
156,47 €
156,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast