Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410025 - DX3 3P C40 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410025 - DX3 3P C40 36KA - Legrand - DX3 3P C40 36KA - Legrand - 0
410025 - DX3 3P C40 36KA - Legrand
156,47 €
156,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C40 36KA - Legrand
156,47 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C40 36KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P C40 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise range nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab DX3 3P C40 36KA kasutamist keerulistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C40 36KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C40 36KA välja arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu ohutusküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 3P C40 36KA on tehtud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 3P C40 36KA leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades eripäradele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks ettevõtete valikuks kes eelistavad kasutuses olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 3P C40 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C40 36KA on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C40 36KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C40 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähendab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 3P C40 36KA by Legrand on usaldusväärne ja tõhus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne asetamine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga DX3 3P C40 36KA ja veenduda selle 156.47 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C40 36KA (410025) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C40 36KA peamised kasu?

    Toote keskse eelised hõlmavad selle esmaklassilist tõhusust, pikaajalist funktsionaalsuse ning vastavust aktuaalsetele turvameetmete- ja kvaliteedi normidele. Seade paistab teistest ka lihtsa käsitlemise ja tehnilise teenindamise võrdluses.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid parameetrid?

    Tehnilised parameetrid võivad seeriati muutuma, kuid oluline rõhk pööratakse DX3 võimalustele, tootlikkusele, elektrivõrgule ja füüsilisele ulatusele. Täpsema andmed saamiseks otsige toote mehaanilised dokumentatsiooni või kirjelduse juure.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 3P C40 36KA saavutada?

    Toode saab edukalt lahendab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt paigaldamiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised iseloomulikud omadused tõstavad esile objekti analoogidest?

    DX3 3P C40 36KA firmalt Legrand on märgatav võistlejate rühmas tänu kõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete innovatsioonide rakendamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa standarditele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku eksperttasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C40 36KA turuhind ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Maksumus on 156.47 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada hinnaalandust. Käi registreerimas meie teadete leht, et olla kursis kõigi soodustustega.

  • Kas DX3 3P C40 36KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, kaubatootja annab tootele vastutuse garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad võimalik olla erinevad sõltuvalt brändinimest ja kõnealuse mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või ühendust võtta ühendust meie klienditoega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C40 36KA kättetoimetamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba kättesaamist meie poest. Saadetise tingimused ja maksumus on määratud teie elukohast ja valitud kauba vastuvõtmise korrast.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 3P C40 36KA?

    Eluea pikendamiseks on tarvilik perioodiliselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Pidage kinni valmistusfirma juhendit seadme korraldamiseks ja sooritage vajalikke ennetustööd etteantud ajal.

  • Kas DX3 3P C40 36KA on kohane integreerida olemasolevasse tehnoloogiasse?

    Jah, komplekt on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb nimetatud lihtsa lahenduse protsesside parandamiseks ja täiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 3P C40 36KA teiste Legrand vidinatega?

    Aparaat on välja töötatud täielikku ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand komponentidega ja komponentidega, mis pakub kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töötamise. Sama tootja komplektide kasutamine kergendab ka remondi ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
156,47 €
156,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast