Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410023 - DX3 3P C25 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410023 - DX3 3P C25 36KA - Legrand - DX3 3P C25 36KA - Legrand - 0
410023 - DX3 3P C25 36KA - Legrand
156,47 €
156,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C25 36KA - Legrand
156,47 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C25 36KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C25 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Loomisel kasutatud algosad ja läbimõeldud välimus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab DX3 3P C25 36KA kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C25 36KA tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C25 36KA kavandamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 3P C25 36KA on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged reeglid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P C25 36KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks otsuseks kes soovivad kasutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 3P C25 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C25 36KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C25 36KA, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P C25 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See tähendab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P C25 36KA by Legrand on stabiilne ja praktiline lahendus DX3 ekspertidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigutamine ja ülevaatus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood hea hinnaga DX3 3P C25 36KA ja veenduda selle 156.47 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C25 36KA (410023) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C25 36KA peamised tugipunktid?

    Toote keskse kasu hõlmavad selle märkimisväärset saavutust, pikendatud kasutamisaega ning vastavust uusimatele kaitse- ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka intuitiivse käsitlemise ja hoolduse tõttu.

  • Millised on toote tootmistehnilised iseloomustused?

    Tehnika parameetrid võivad klassides erineda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 võimalustele, võimekusele, elektrilise pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema informatsiooni saamiseks uurige toote tehniliste dokumentatsiooni või andmestiku poole.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 3P C25 36KA ellu viia?

    Toode saab edukalt suudab selliste ülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt põhjuseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomulikud omadused teevad eriliseks eksponenti analoogidest?

    DX3 3P C25 36KA firmalt Legrand on eristatav vastaste segmendis tänu tippklassi koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiate töölepanekule ja vastavusele kõrgetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest pikaajalise valiku tööpõhiseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C25 36KA maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 156.47 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt eripakkumisi, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada soodushinnet. Pane ennast kirja meie infokiri, et olla kursis kõigi hinnasoodustustega.

  • Kas DX3 3P C25 36KA-le kehtib vastutuse garantii?

    Jah, valmistaja annab tootele kaupade garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt tootemargist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või saata ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C25 36KA kohalevedu?

    Pakume erinevaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba vastuvõttu meie punktist. Tarne tingimused ja maksumus muutuvad teie elupiirkonnast ja kõige sobivama kauba sissevõtmise vormist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 3P C25 36KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on vajalik pidevalt läbi viia toote hooldus. Pidage kinni valmistaja juhendit seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetust õigel ajal.

  • Kas DX3 3P C25 36KA on võimeline integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, mehhanism on hästi integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma ühildumisele erinevate sideprotokollide ja DX3 kategooriatega. See teeb sellest kompleksse lahenduse tootmisliini renoveerimiseks ja laiendamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 3P C25 36KA teiste Legrand vidinatega?

    Kaup on välja töötatud täpset ühilduvust märgates koos teiste Legrand komponentidega ja lisaosadega, mis kinnitab kogu süsteemi sujuva integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja aparaatide kasutamine lihtsustab ka kontrolli ja remonti.

Hiljuti vaadatud
156,47 €
156,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast