Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410022 - DX3 3P C20 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410022 - DX3 3P C20 36KA - Legrand - DX3 3P C20 36KA - Legrand - 0
410022 - DX3 3P C20 36KA - Legrand
153,77 €
153,77 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C20 36KA - Legrand
153,77 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C20 36KA on BaltElec ülim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P C20 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P C20 36KA kasutamist komplitseeritud ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C20 36KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C20 36KA välja arendamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 3P C20 36KA on ehitatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

DX3 3P C20 36KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle soodsaks valikuks kes otsivad kasutuses olevate seadmete standardimist ja standardimist.

DX3 3P C20 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C20 36KA on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C20 36KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 3P C20 36KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See näitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ümbrusele.

DX3 3P C20 36KA by Legrand on tõestatud ja efektiivne lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikapood taskukohase hinnaga DX3 3P C20 36KA ja veenduda selle 153.77 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C20 36KA (410022) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C20 36KA peamised eelised?

    Toote tähendusrikkad tugevused hõlmavad selle silmapaistvat mõjusust, venitatud elutsüklit ning vastavust praegustele turvameetmete- ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka intuitiivse töötlemise ja remondi poolest.

  • Millised on toote tehnoloogilised omadused?

    Tehnoloogilised omadused võivad erinevates mudelites muutuda, kuid prioriteet pööratakse DX3 toimingutele, mahutavusele, toiteallika pinge ja mõõtmetele. Täpsema detailide saamiseks küsige toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või tutvustuse andmeid.

  • Milliste toimingutega saab DX3 3P C20 36KA läbi viia?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstusoperatsioonid.

  • Millised tunnused tõstavad esile artiklit asendusmudelitest?

    DX3 3P C20 36KA firmalt Legrand tõuseb silma võistlejatega kategoorias tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste arendamisele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C20 36KA väärtus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Maksumus on 153.77 €. Meie e-platvormil korraldatakse regulaarselt reklaamikampaaniaid, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnalangust. Liitu meie uudisleht, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 3P C20 36KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele vastutuse garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad varieeruda sõltuvalt brändist ja määratletud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpset teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C20 36KA kättetoimetamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kohaletoomist ja kauba vastuvõtmist meie ladu. Tarne tingimused ja maksumus muutuvad teie tsoonist ja valitud kauba omastamise metoodikast.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C20 36KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on tarvilik perioodiliselt läbi viia spetsialiseeritud hooldus. Järgige tootefirma eeskirju seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetavaid töid õigel ajal.

  • Kas DX3 3P C20 36KA on võimalik integreerida olemasolevasse võrgustikku?

    Jah, seade on vaevata integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb sellise kasuliku lahenduse tootmissektori parandamiseks ja laiendamiseks.

  • Kui täpselt sobib DX3 3P C20 36KA teiste Legrand üksustega?

    Komplekt on välja töötatud komplektset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand lahendustega ja elementidega, mis loob kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja mehhanismide kasutamine lihtsustab ka teenindust ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
153,77 €
153,77 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast