Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410021 - DX3 3P C16 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410021 - DX3 3P C16 36KA - Legrand - DX3 3P C16 36KA - Legrand - 0
410021 - DX3 3P C16 36KA - Legrand
153,53 €
153,53 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C16 36KA - Legrand
153,53 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C16 36KA on BaltElec tipptasemel toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma täpsuse eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 3P C16 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P C16 36KA kasutamist ekstreemsetes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C16 36KA tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C16 36KA kavandamisel pöörati teravat tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 3P C16 36KA on loodud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 3P C16 36KA on levinud erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks variandiks kes otsivad käitatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

DX3 3P C16 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C16 36KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C16 36KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C16 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See näitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P C16 36KA by Legrand on tõhus ja ressursisäästlik lahendus DX3 tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja kontroll ning lai rakendusala muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus väärtusliku hinnaga DX3 3P C16 36KA ja veenduda selle 153.53 € ülimalt heas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C16 36KA (410021) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C16 36KA peamised tugisambad?

    Toote peamised positiivsed küljed hõlmavad selle suurepärast efektiivsust, venitatud eluepikkust ning vastavust aktuaalsetele kaitsemeetmete ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade torkab esile ka lihtsa käsitlemise ja hooldustööde arvestades.

  • Millised on toote tehnika faktorid?

    Seadme parameetrid võivad mudeliti muutuda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 omadustele, mahutavusele, pingelisele koormusele ja dimensioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks konsulteerige toote seadme dokumentatsiooni või kirjelduse vastu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 3P C16 36KA ellu viia?

    Toode saab edukalt suudab selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised tööprotsessid.

  • Millised omadusjooned eraldavad eksponaati võrdlevatest mudelitest?

    DX3 3P C16 36KA firmalt Legrand toob esile vastasleeri kategoorias tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade juurutamisele ja vastavusele tõsistele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest kindlustatud valiku tööalaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C16 36KA hind ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 153.53 €. Meie veebikaubamajas korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaubaga puhul saada allahindlust. Liitu meie meilide nimekiri, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 3P C16 36KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele garantiitingimuse. Garantiitingimuste tingimused võivad tingida erisusi sõltuvalt brändinimest ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiikaardiga või küsida ühendust meie klienditoe teenusega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C16 36KA kohalevedu?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuvõttu meie müügikohast. Edastamise tingimused ja maksumus on seotud teie kohast ja välja valitud kauba omandamise vormist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C16 36KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on eluline pidevalt läbi viia masina hooldus. Teostades vastavalt valmistusettevõtte käske seadme hoolduseks ja viige ellu vajalikke ennetust sobival ajal.

  • Kas DX3 3P C16 36KA suudab integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, masin on lihtsalt integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kompleksivõimele erinevate sideprotokollide ja DX3 viisidega. See teeb siis optimaalse lahenduse protsesside optimeerimiseks ja ühildamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 3P C16 36KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Toode on välja töötatud täpset ühilduvust mõeldes koos teiste Legrand vidinatega ja elementidega, mis võimaldab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja toodete kasutamine parandab ka jälgimist ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
153,53 €
153,53 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast