Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410020 - DX3 3P C10 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410020 - DX3 3P C10 36KA - Legrand - DX3 3P C10 36KA - Legrand - 0
410020 - DX3 3P C10 36KA - Legrand
155,95 €
155,95 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 3P C10 36KA - Legrand
155,95 €
KKK ja lisateave

DX3 3P C10 36KA on BaltElec eliit toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja produktiivsust.

Peamised omadused DX3 3P C10 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise range nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 3P C10 36KA kasutamist rasketes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 3P C10 36KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 3P C10 36KA disainimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusnormidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate turvasüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

DX3 3P C10 36KA on disainitud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged reeglid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 3P C10 36KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Tänu omaseid jooni saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle õigeks lahenduseks kes tahavad käitatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 3P C10 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 3P C10 36KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 3P C10 36KA, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 3P C10 36KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

DX3 3P C10 36KA by Legrand on tõestatud ja toimiv lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai teeninduspiirkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kasutamata võimalust osta e-pood soodsaima hinnaga DX3 3P C10 36KA ja veenduda selle 155.95 € paremas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 3P C10 36KA (410020) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 3P C10 36KA peamised eelised?

    Toote keskse tugevused hõlmavad selle märkimisväärset optimaalsust, venitatud eluea ning vastavust kaasaegsetele turvalisus- ja standarditele. Seade eristub ka lihtsalt kasutatava käsitlemise ja hooldustööde aspektist.

  • Millised on toote tehnilised tunnused?

    Tehnika tunnused võivad variatsioonide kaupa olla erinevad, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 funktsioonidele, energiatarbele, pingele ja ruumilistele parameetritele. Täpsema info saamiseks konsulteerige toote tehnilise dokumentatsiooni või esituse selgitusi.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 3P C10 36KA saavutada?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööks sellistes majandusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised kvaliteedid teevad eriliseks objekti analoogidest?

    DX3 3P C10 36KA firmalt Legrand on eristatav rivaalide vahemikus tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste kasutusel ja vastavusele kontrollitud Euroopa direktiividele. See teeb sellest usaldusväärse valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 3P C10 36KA väärtus ja kas hinnaalennused on võimalikud?

    Hinnatase on 155.95 €. Meie internetikaubamajas korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnasoodustust. Pane end kirja meie meiliseade, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 3P C10 36KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, tehnikatootja annab tootele vastutuse garantii. Kaitsegarantii tingimused võivad muutuma sõltuvalt tootemargist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiidokumendiga või leida kontakti ühendust meie kliendihooldusega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 3P C10 36KA edastamine?

    Pakume mitmekesiseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba vastuandmist meie pood. Tarne tingimused ja maksumus muutuvad teie elukohast ja kõige sobivama kauba vastuvõtmise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 3P C10 36KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on ülitähtis järjepidevalt läbi viia tehniline hooldus. Järgides tootja soovitusi seadme hoolduse läbiviimiseks ja viige ellu vajalikke ennetavaid töid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 3P C10 36KA võib integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, vidin on mugavalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb antud optimaalse lahenduse tehnoloogiliste koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 3P C10 36KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Mehhanism on välja töötatud täiuslikku ühilduvust peegeldades koos teiste Legrand aparaatidega ja komponentidega, mis annab kogu süsteemi hädavajaliku integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja komponentide kasutamine muudab lihtsamaks ka jälgimist ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
155,95 €
155,95 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast