Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410015 - DX3 2P C80 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410015 - DX3 2P C80 36KA - Legrand - DX3 2P C80 36KA - Legrand - 0
410015 - DX3 2P C80 36KA - Legrand
115,05 €
115,05 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C80 36KA - Legrand
115,05 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C80 36KA on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P C80 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmistamises kasutatud ainet ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P C80 36KA kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C80 36KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C80 36KA välja töötamisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P C80 36KA on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

DX3 2P C80 36KA paistab silma erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes planeerivad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P C80 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C80 36KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C80 36KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C80 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökosüsteemile.

DX3 2P C80 36KA by Legrand on veatu ja toimiv lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne ülespanek ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta interneti kauplus atraktiivse hinnaga DX3 2P C80 36KA ja veenduda selle 115.05 € garanteeritud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C80 36KA (410015) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C80 36KA peamised voorused?

    Toote peamised positiivsed aspektid hõlmavad selle suurt toime, pikaajalist eluea ning vastavust nüüdisaegsetele kaitsemeetmete ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka sõbraliku hoolduse hõlbustamise ja remondi võrdluses.

  • Millised on toote spetsifikatsioonid iseloomustused?

    Seadme iseloomustused võivad mudeliti erinevalt varieeruda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 võimekusele, efektiivsusele, elektrilise pinge ja füüsilisele ulatusele. Täpsema info saamiseks saage teada toote mehaanilised dokumentatsiooni või informatsiooni vastu.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 2P C80 36KA jagab?

    Toode saab edukalt lahendab selliste ülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutusalaks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised aspektid muudavad erinevaks eset analoogidest?

    DX3 2P C80 36KA firmalt Legrand on märgatav vastasleeri rühmas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste arendamisele ja vastavusele kontrollitud Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava kvaliteediga valiku ametialaseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C80 36KA hindumus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Rahaline väärtus on 115.05 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada diskontot. Pane ennast kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi erikampaaniatega.

  • Kas DX3 2P C80 36KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, varustaja annab tootele kaupade garantii. Garantiitingimuste tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja täpsemast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või küsida ühendust meie kliendihooldusega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C80 36KA edastamine?

    Pakume mitmeid kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastuandmist meie kaubanduspunktist. Saate tingimused ja maksumus erinevad teie elukohast ja valitu kauba sissevõtmise korrast.

  • Kuidas õiguspäraselt hooldada DX3 2P C80 36KA?

    Eluea pikendamiseks on tarvilik pidevalt läbi viia tehniline hooldus. Teostades valmistajafirma nõudmisi seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetustöid õigeaegselt.

  • Kas DX3 2P C80 36KA on sobiv integreerida olemasolevasse raamistikku?

    Jah, vidin on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb neist sobiva lahenduse sektori täiustamiseks ja kasvuks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 2P C80 36KA teiste Legrand komplektidega?

    Tööstustooted on välja töötatud täielikku ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand seadmete ja seadmete osadega, mis tagab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja toimimise. Sama tootja toodete kasutamine kehtestab ka jälgimist ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
115,05 €
115,05 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast