Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410014 - DX3 2P C63 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410014 - DX3 2P C63 36KA - Legrand - DX3 2P C63 36KA - Legrand - 0
410014 - DX3 2P C63 36KA - Legrand
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C63 36KA - Legrand
110,45 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C63 36KA on BaltElec preemium toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma pühendumuse eest detailidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja töökust.

Peamised omadused DX3 2P C63 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Koostamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C63 36KA kasutamist komplitseeritud ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C63 36KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C63 36KA arendamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaküsimustele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

DX3 2P C63 36KA on formuleeritud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

DX3 2P C63 36KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle õigeks ettevõtete jaoks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P C63 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C63 36KA on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C63 36KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C63 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See deklarerib, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka maailmale.

DX3 2P C63 36KA by Legrand on kindel ja praktiline lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne korraldamine ja ekspluateerimine ning lai toimimispiirkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta hüljamata võimalust osta veebipood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 2P C63 36KA ja veenduda selle 110.45 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C63 36KA (410014) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C63 36KA peamised tugisambad?

    Toote tugevad plussid hõlmavad selle ülimat efektiivsust, pikka kasutusiga ning vastavust kaasaegsetele turvameetmete- ja nõuetele. Seade erineb ka kergesti kasutatava hooldamise ja teenindamise läbi.

  • Millised on toote tehnilised spetsifikatsioonid?

    Inseneri näitajad võivad mudeliti diferentseeruma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 operatsioonidele, jõule, pingetegurile ja välismõõtmetele. Täpsema selgituse saamiseks jälgige toote tehnika dokumentatsiooni või analüüsi vastu.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P C63 36KA toime tulla?

    Toode saab edukalt toime selliste tööülesannetega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt elluviimiseks sellistes valdkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised iseloomujooned defineerivad eksponaati asendustest?

    DX3 2P C63 36KA firmalt Legrand tõstab esile paralleelsete hulgas tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste kasutussevõtmisele ja vastavusele eesmärgipärastele Euroopa eeskirjadele. See teeb sellest usaldusväärse valiku professionaalse kvaliteediga kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C63 36KA rahaline väärtus ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Maksumus on 110.45 €. Meie e-poes korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada diskontot. Telli meie meiliseade, et olla kursis kõigi sooduspakkumiste variantidega.

  • Kas DX3 2P C63 36KA-le kehtib kaitse?

    Jah, kauba valmistaja annab tootele garantiiaja. Toote garantii tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaväärtusest ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või leida kontakti ühendust meie klienditoega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C63 36KA saadetis?

    Pakume hulgaliselt kohaletoimetamise meetodeid, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba vastu saamist meie poest. Tarne tingimused ja maksumus kajastavad teie piirkonnast ja valitu kauba käesoleku moodusest.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P C63 36KA?

    Kasutusaja pikendamiseks on vajalik perioodiliselt läbi viia tehnoloogiline hooldus. Teostades valmistajafirma käske seadme hooldamise protsessiks ja sooritage vajalikke ennetust ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C63 36KA on võimekas integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, komplekt on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse komplektidesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 normidega. See teeb sellise mugava lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja suurendamiseks.

  • Kui olevalt sobib DX3 2P C63 36KA teiste Legrand komplektidega?

    Tööstustooted on välja töötatud täielikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand vidinatega ja lisaosadega, mis kindlustab kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja toimimise. Sama tootja komplektide kasutamine kehtestab ka parandamise ja võtmeid.

Hiljuti vaadatud
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast