Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410013 - DX3 2P C50 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410013 - DX3 2P C50 36KA - Legrand - DX3 2P C50 36KA - Legrand - 0
410013 - DX3 2P C50 36KA - Legrand
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C50 36KA - Legrand
110,45 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C50 36KA on BaltElec ülim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest osadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C50 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad eluea ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C50 36KA kasutamist tõsistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C50 36KA tagab väljapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C50 36KA komplekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C50 36KA on ehitatud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise probleemivabaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P C50 36KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle täiuslikuks variandiks kes soovivad olemasolevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

DX3 2P C50 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C50 36KA on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C50 36KA, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 2P C50 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ümbrusele.

DX3 2P C50 36KA by Legrand on usaldusväärne ja toimiv lahendus DX3 meistritele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne ülespanek ja ülevaatus ning lai otstarve muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta e-pood taskukohase hinnaga DX3 2P C50 36KA ja veenduda selle 110.45 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C50 36KA (410013) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C50 36KA peamised tugipunktid?

    Toote tähendusrikkad tugipunktid hõlmavad selle suurepärast toime, kestvat eluea ning vastavust aktuaalsetele ohutuse ja kvaliteedinõuetele. Seade eristub teistest ka lihtsasti kasutatava töötamise ja tehnilise teenindamise vaatenurgast.

  • Millised on toote tehnilised kirjeldused?

    Inseneri omaduste võivad tüüpide kaupa vahelduda, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 võimalustele, võimekusele, elektrivoolule ja dimensioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks vaadake toote tehnilise dokumentatsiooni või ülevaate avaldust.

  • Milliste eesmärkidega saab DX3 2P C50 36KA suudab?

    Toode saab edukalt ellu viia selliste ülesannete nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööprotsessid.

  • Millised iseloomujooned iseloomustavad instrumenti võrreldavatest toodetest?

    DX3 2P C50 36KA firmalt Legrand tõuseb esile teis(t)e tootjate hulgas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste rakendamisele ja vastavusele kõrgetele Euroopa direktiividele. See teeb sellest vastupidava valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C50 36KA hind ja kas diskontod on võimalikud?

    Rahakulu on 110.45 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt turundusüritusi, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Pane kirja meie meilileht, et olla kursis kõigi sooduspakkumistega.

  • Kas DX3 2P C50 36KA-le kehtib tagatisvõimalus?

    Jah, valmistaja annab tootele kvaliteedigaranti. Garantiiaja tingimused võivad kõikuda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või ühendust otsida ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C50 36KA jõudmine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise kordi, sealhulgas kullerteenust ja kauba vastuvõttu meie ettevõttest. Tarne tingimused ja maksumus erinevad teie tsoonist ja väljavalitud kauba omandamise metoodikast.

  • Kuidas nõuetekohaselt hooldada DX3 2P C50 36KA?

    Kasutamisaja pikendamiseks on eluline pidevalt läbi viia masina hooldus. Järgige tootefirma juhiseid seadme hooldamise protsessiks ja viige lõpule vajalikke ennetavaid töid ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C50 36KA on võimekas integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, komplekt on kiiresti integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellise mugava lahenduse tootmissektori moderniseerimiseks ja kasvuks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P C50 36KA teiste Legrand lahendustega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand komplektidega ja komplektidega, mis pakub kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine aitab ka hoolduse ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast