Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410012 - DX3 2P C40 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410012 - DX3 2P C40 36KA - Legrand - DX3 2P C40 36KA - Legrand - 0
410012 - DX3 2P C40 36KA - Legrand
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C40 36KA - Legrand
110,45 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C40 36KA on BaltElec preemium toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolikuse eest elementidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused DX3 2P C40 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ainet ja läbimõeldud kujundus tagavad korraliku ja kulumustaluvuse. See võimaldab DX3 2P C40 36KA kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C40 36KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C40 36KA projekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

DX3 2P C40 36KA on tehtud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 2P C40 36KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtetele kes soovivad kasutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

DX3 2P C40 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C40 36KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C40 36KA, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. DX3 2P C40 36KA vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See kaasneb, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka maailmale.

DX3 2P C40 36KA by Legrand on kindel ja võimas lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaima hinnaga DX3 2P C40 36KA ja veenduda selle 110.45 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C40 36KA (410012) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C40 36KA peamised kasu?

    Toote tugevad tugevused hõlmavad selle märkimisväärset töövõimet, kestvat teenindusiga ning vastavust kaasaegsetele usaldusväärsuse- ja kvaliteedi nõuetele. Seade paistab teistest ka sõbraliku kasutamise hõlpsuse ja hooldustööde tõttu.

  • Millised on toote tehniliste omaduste?

    Mehaanilised iseloomustused võivad tüübit sõltuvalt olla erinevad, kuid peamine rõhk pööratakse DX3 võimekusele, mahutavusele, toitepinge ja dimensioonidele. Täpsema arvustuse saamiseks saage teada toote inseneri dokumentatsiooni või tutvustuse avaldust.

  • Milliste ülesannete tüüpidega saab DX3 2P C40 36KA toime?

    Toode saab edukalt toime selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes tööaladel nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised omadusjooned teevad unikaalseks kaupa sarnastest toodetest?

    DX3 2P C40 36KA firmalt Legrand eristub konkurentide seas tänu ülikõrgele koostekvaliteedile, kaasaegsete tööstuslahenduste kasutusel ja vastavusele täituvatele Euroopa seadustele. See teeb sellest usaldusväärse valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C40 36KA rahaline väärtus ja kas hinnamuutused on võimalikud?

    Rahakulu on 110.45 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt reklaamiprognoose, mistõttu on võimalik selle tootega puhul saada hinnaalandust. Liitu meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P C40 36KA-le kehtib garantii?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele garantii. Toote garantii tingimused võivad erineda sõltuvalt brändinimest ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kvaliteedidokumendiga või leida kontakti ühendust meie klienditeeninduse tiimiga, et saada lisateavet teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C40 36KA saadetis?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kulleriga toomist ja kauba kättesaamist meie poest. Saate tingimused ja maksumus on seotud teie asukoha ja valitud kauba omandamise meetodist.

  • Kuidas korralikult hooldada DX3 2P C40 36KA?

    Tööea pikendamiseks on tähtis perioodiliselt läbi viia mehhaaniline hooldus. Seadke esikohale tootmisettevõtte soovitusi seadme hooldamiseks ja teostage vajalikke ennetust kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C40 36KA suudab integreerida olemasolevasse süsteemi?

    Jah, aparaat on vaevata integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma kohtuvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 standarditega. See teeb sellise sobiva lahenduse tootmisprotsesside optimeerimiseks ja ühildamiseks.

  • Kui kuidas sobib DX3 2P C40 36KA teiste Legrand komponentidega?

    Toode on välja töötatud ühtset ühilduvust eeldades koos teiste Legrand seadmete ja lisaosadega, mis annab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja stabiilsuse. Sama tootja vidinate kasutamine võimaldab ka korrastamise ja kasutust.

Hiljuti vaadatud
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast