Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410011 - DX3 2P C32 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410011 - DX3 2P C32 36KA - Legrand - DX3 2P C32 36KA - Legrand - 0
410011 - DX3 2P C32 36KA - Legrand
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C32 36KA - Legrand
110,45 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C32 36KA on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailiarmastuse eest pisiasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P C32 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab DX3 2P C32 36KA kasutamist tõsistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C32 36KA tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C32 36KA projekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusküsimustele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C32 36KA on formuleeritud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P C32 36KA omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle täiuslikuks otsuseks kes eelistavad omandatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C32 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C32 36KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C32 36KA, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C32 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See osutab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

DX3 2P C32 36KA by Legrand on tõhus ja mõjus lahendus DX3 spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja teenindus ning lai toimimispiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta vältimatta võimalust osta online-pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 2P C32 36KA ja veenduda selle 110.45 € paremas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C32 36KA (410011) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C32 36KA peamised tugisambad?

    Toote valitsevad eelised hõlmavad selle kõrget saavutust, püsivat kasutuskestvust ning vastavust aktuaalsetele julgeoleku- ja kvaliteedistandarditele. Seade eristub teistest ka intuitiivse kasutamise lihtsuse ja hoolduse tõttu.

  • Millised on toote tehniliste spetsifikatsioonid?

    Tehnilised parameetrid võivad tüüpide kaupa kõrvale kalduda, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 operatsioonidele, efektiivsusele, pingelisele koormusele ja dimensioonidele. Täpsema info saamiseks pöörduge toote tehniliste dokumentatsiooni või esituse sisu.

  • Milliste ülesannete saab DX3 2P C32 36KA toime?

    Toode saab edukalt toimetada selliste eesmärkidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt kasutamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised eripärad tõstavad esile kaupa teistest toodetest?

    DX3 2P C32 36KA firmalt Legrand eristub võistlejate grupis tänu võrreldamatule koostekvaliteedile, kaasaegsete tööriistade rakendusele ja vastavusele rangetele Euroopa normidele. See teeb sellest vastupidava valiku kõrgetasemeliseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C32 36KA tasu ja kas hinnaalandused on võimalikud?

    Hind on 110.45 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamiaktsioone, mistõttu on võimalik selle toote puhul saada sooduspakkumist. Lisa tellimus meie postiteade, et olla kursis kõigi soodushindadega.

  • Kas DX3 2P C32 36KA-le kehtib kvaliteedigaranti?

    Jah, tootemargi omanik annab tootele kvaliteedigaranti. Garantiitingimuste tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubamärgist ja täpsustatud mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või ühendust võtta ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada konkreetsust teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C32 36KA üleandmine?

    Pakume mitmesuguseid kohaletoimetamise teid, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba läbivaatamist meie punktist. Saadetise tingimused ja maksumus on tingitud teie piirkonnast ja eelistatud kauba omandamise protseduurist.

  • Kuidas õigeaegselt hooldada DX3 2P C32 36KA?

    Kasutamisperioodi pikendamiseks on oluline pidevalt läbi viia aparaadi hooldus. Järgige tootefirma nõudmisi seadme hoolduseks ja sooritage vajalikke ennetavaid meetmeid kooskõlastatult ajaliselt.

  • Kas DX3 2P C32 36KA on võimalik integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, masin on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse seadmetesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb nimetatud praktilise lahenduse tootmissektori kasutuselevõtmiseks ja juurdepääsuks.

  • Kui piisavalt sobib DX3 2P C32 36KA teiste Legrand aparaatidega?

    Mehhanism on välja töötatud komplektset ühilduvust märgates koos teiste Legrand lahendustega ja seadmete osadega, mis pakub kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja kontrollitavuse. Sama tootja võimaluste kasutamine kergendab ka teenindust ja korrastamist.

Hiljuti vaadatud
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast