Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410010 - DX3 2P C25 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410010 - DX3 2P C25 36KA - Legrand - DX3 2P C25 36KA - Legrand - 0
410010 - DX3 2P C25 36KA - Legrand
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C25 36KA - Legrand
110,45 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C25 36KA on BaltElec superior toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma hoolsa jälgimise eest peensustele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja effektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C25 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud lahendus tagavad eluea ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C25 36KA kasutamist rasketes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C25 36KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C25 36KA välja arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtivus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

DX3 2P C25 36KA on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

DX3 2P C25 36KA leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle väga sobivaks ettevõtete valikuks kes püüavad saavutada omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

DX3 2P C25 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C25 36KA on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C25 36KA, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C25 36KA vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P C25 36KA by Legrand on soliidne ja mõjus lahendus DX3 professionaalidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai kasutusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta e-pood väärtusliku hinnaga DX3 2P C25 36KA ja veenduda selle 110.45 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C25 36KA (410010) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C25 36KA peamised plussid?

    Toote olulised voorused hõlmavad selle silmapaistvat saavutust, kestvat eluepikkust ning vastavust tänapäevastele ohutuse ja kvaliteedinõuetele. Seade tõuseb esile ka lihtsa töötlemise ja korrashoiu aspektist.

  • Millised on toote inseneri parameetrid?

    Tehnoloogia omadused võivad erinevustes olla erinevad, kuid põhitähelepanu pööratakse DX3 operatsioonidele, võimekusele, pingele ja proportsioonidele. Täpsema ülevaate saamiseks pöörduge toote tehnoloogilised dokumentatsiooni või näitajate esitlust.

  • Milliste toimingutega saab DX3 2P C25 36KA jagab?

    Toode saab edukalt toimetada selliste toimingutega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt tööprotsessiks sellistes sfäärides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstussektorid.

  • Millised omadusjooned teevad unikaalseks objekti paralleelsetest mudelitest?

    DX3 2P C25 36KA firmalt Legrand torkab silma konkurentide rühmas tänu esmaklassilisele koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite rakendusele ja vastavusele kohustuslikele Euroopa kriteeriumitele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku professionaalseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C25 36KA maksumus ja kas hinnasoodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 110.45 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt turundusaktsioone, mistõttu on võimalik selle artikli puhul saada hinnaalandust. Registreeru meie postiteade, et olla kursis kõigi soodushindudega.

  • Kas DX3 2P C25 36KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, valmistaja annab tootele kaupade garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad erineda sõltuvalt kaubatoote margist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiilepinguga või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada süviti käivat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C25 36KA kättetoimetamine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kohaletoimetamist ja kauba läbivaatamist meie müügipunktist. Kättetoimetamise tingimused ja maksumus erinevad teie elupiirkonnast ja soovitava kauba saamise meetodist.

  • Kuidas asjakohaselt hooldada DX3 2P C25 36KA?

    Kasutustsükli pikendamiseks on essentsiaalne korduvasti läbi viia masina hooldus. Teostades tootja poolt käske seadme hooldamiseks ja korraldage vajalikke ennetustööd õigeaegselt.

  • Kas DX3 2P C25 36KA on kohane integreerida olemasolevasse komplekti?

    Jah, komplekt on hästi integreeritav olemasolevatesse keskondadesse tänu oma ühilduvusele erinevate sideprotokollide ja DX3 spetsiifikatsioonidega. See teeb sellest tõhusa lahenduse protsesside moderniseerimiseks ja suurendamiseks.

  • Kui hästi sobib DX3 2P C25 36KA teiste Legrand aparaatidega?

    Toode on välja töötatud komplektset ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand lahendustega ja komplektidega, mis pakub kogu süsteemi sujuva integreerimise ja töökindluse. Sama tootja lahenduste kasutamine muudab lihtsamaks ka kontrolli ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
110,45 €
110,45 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast