Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410009 - DX3 2P C20 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410009 - DX3 2P C20 36KA - Legrand - DX3 2P C20 36KA - Legrand - 0
410009 - DX3 2P C20 36KA - Legrand
105,36 €
105,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C20 36KA - Legrand
105,36 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C20 36KA on BaltElec preemium toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma detailitäpsuse eest pisidetailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused DX3 2P C20 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad veniva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab DX3 2P C20 36KA kasutamist tõsistes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C20 36KA tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C20 36KA komplekteerimisel pöörati teravat tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

DX3 2P C20 36KA on väljatöötatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged suunised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P C20 36KA on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle soodsaks ettevõtete jaoks kes soovivad käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P C20 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C20 36KA on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C20 36KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. DX3 2P C20 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

DX3 2P C20 36KA by Legrand on kindel ja ressursisäästlik lahendus DX3 asjatundjatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne asetamine ja remont ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta online-pood väärtusliku hinnaga DX3 2P C20 36KA ja veenduda selle 105.36 € kõrges kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C20 36KA (410009) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C20 36KA peamised tugevused?

    Toote keskse positiivsed küljed hõlmavad selle ülimat efektiivsust, pikaajalist kasutuskestvust ning vastavust tipptasemel ohutuse ja kvaliteedi eeskirjadele. Seade tõuseb esile ka sõbraliku kasutamise lihtsuse ja remondi poolest.

  • Millised on toote tehnilised indeksid?

    Tootmistehnilised omaduste võivad mudelist sõltuvalt erineda, kuid keskendumine pööratakse DX3 funktsionaalsusele, mahutavusele, toiteallika pinge ja füüsilistele mõõtmetele. Täpsema kirjelduse saamiseks vaadake toote spetsifikatsioonid dokumentatsiooni või kirjelduse sisu.

  • Milliste ülesannetega saab DX3 2P C20 36KA toimetada?

    Toode saab edukalt toime selliste tööülesannete tüüpidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt operatsiooniks sellistes segmentides nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tööstuslikud protsessid.

  • Millised erilised tunnused tõstavad esiplaanile eksponaati teistest toodetest?

    DX3 2P C20 36KA firmalt Legrand tõstab esile teis(t)e tootjate vahemikus tänu suure koostekvaliteedile, kaasaegsete tehnovõimaluste kasutusel ja vastavusele kõrgetele Euroopa nõuetele. See teeb sellest stabiilse valiku tööprotsessi põhjalikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C20 36KA kuluarve ja kas sooduspakkumised on võimalikud?

    Maksumus on 105.36 €. Meie veebipoes korraldatakse regulaarselt kampaaniaid, mistõttu on võimalik selle kaupadega puhul saada soodushinnet. Lisa tellimus meie infokiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P C20 36KA-le kehtib kaitse?

    Jah, valmistaja ettevõte annab tootele toote garantii. Kvaliteedigaranti tingimused võivad muutuda sõltuvalt brändist ja määratlevast mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiisertifikaadiga või saata ühendust meie teenindustoega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C20 36KA kohalesaatmine?

    Pakume arvukaid kohaletoimetamise viise, sealhulgas kulleriga saatmist ja kauba vastuandmist meie ettevõttest. Edastamise tingimused ja maksumus on määratud teie piirkonnast ja eelistatud kauba saamise süsteemist.

  • Kuidas tõhusalt hooldada DX3 2P C20 36KA?

    Tööea pikendamiseks on eluline korrapäraselt läbi viia tehniline hooldus. Pidades kinni valmistajafirma nõuandeid seadme käitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetamise tegevusi ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 2P C20 36KA on võimalik integreerida olemasolevasse keskonda?

    Jah, komplekt on sujuvalt integreeritav olemasolevatesse platvormidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 näitajatega. See teeb siis efektiivse lahenduse tootmissektori arendamiseks ja kohandamiseks.

  • Kui rahuldavalt sobib DX3 2P C20 36KA teiste Legrand aparaatidega?

    Mehhanism on välja töötatud toimetulekut ühilduvust märgates koos teiste Legrand üksustega ja ühikutega, mis pakub kogu süsteemi probleemivaba integreerimise ja turvalisuse. Sama tootja aparaatide kasutamine muudab lihtsamaks ka hooldust ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
105,36 €
105,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast