Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410008 - DX3 2P C16 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410008 - DX3 2P C16 36KA - Legrand - DX3 2P C16 36KA - Legrand - 0
410008 - DX3 2P C16 36KA - Legrand
105,21 €
105,21 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C16 36KA - Legrand
105,21 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C16 36KA on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma tähelepanu eest pisidetailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivsust.

Peamised omadused DX3 2P C16 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud planeerimine tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P C16 36KA kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C16 36KA tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C16 36KA projekteerimisel pöörati teravat tähelepanu ohutusnõuetele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

DX3 2P C16 36KA on kujundatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged korraldused ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

DX3 2P C16 36KA on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma eripäradest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks otsuseks kes tahavad kasutuses olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

DX3 2P C16 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C16 36KA on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C16 36KA, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C16 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

DX3 2P C16 36KA by Legrand on kindel ja tulus lahendus DX3 meistritele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne paigutamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood konkurentsivõimelise hinnaga DX3 2P C16 36KA ja veenduda selle 105.21 € paremas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C16 36KA (410008) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C16 36KA peamised voorused?

    Toote olulised eelarvamused hõlmavad selle parimat toimekust, pikka kasutusiga ning vastavust praegustele turvalisus- ja normatiividele. Seade on eriline ka lihtsa töötamise ja teenindamise läbi.

  • Millised on toote tehnoloogilised iseloomustused?

    Tootmistehnilised omaduste võivad variatsioonide kaupa diferentseeruma, kuid suunatud tähelepanu pööratakse DX3 tunnustele, võimsusele, pingele ja suurustele. Täpsema detailide saamiseks pöörduge toote tehniliste dokumentatsiooni või dokumendi andmeid.

  • Milliste kohustustega saab DX3 2P C16 36KA ellu viia?

    Toode saab edukalt toimetada selliste kohustustega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt rakendamiseks sellistes piirkondades nagu tootmine, automatiseerimine ja muud majandusprotsessid.

  • Millised tunnused iseloomustavad objekti analoogidest?

    DX3 2P C16 36KA firmalt Legrand tõuseb silma vastasleeri segmendis tänu ülivõrdes koostekvaliteedile, kaasaegsete meetodite juurutamisele ja vastavusele rangetele Euroopa seadustele. See teeb sellest kindla kvaliteediga valiku kõrgekvaliteetseks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C16 36KA kuluarve ja kas allahindlused on võimalikud?

    Hind on 105.21 €. Meie e-kaubanduses korraldatakse regulaarselt reklaamipakkumisi, mistõttu on võimalik selle kaupusega puhul saada soodustust. Pane kirja meie meiliteavitus, et olla kursis kõigi soodusdiilidega.

  • Kas DX3 2P C16 36KA-le kehtib kaitse?

    Jah, tootja annab tootele kvaliteedi tagatise. Vastutuse garanti tingimused võivad erineda sõltuvalt brändinimest ja spetsiifilisest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda kaupade garantiikaardiga või saata ühendust meie teenindustoega, et saada põhjalikumat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C16 36KA saadetis?

    Pakume laialdasi kohaletoimetamise mooduseid, sealhulgas kulleriga kättetoimetamist ja kauba läbivaatamist meie kauplusest. Kohalevedamise tingimused ja maksumus muutuvad teie elukohast ja valitud kauba omastamise variandist.

  • Kuidas nõuete kohaselt hooldada DX3 2P C16 36KA?

    Töötamisperioodi pikendamiseks on väga tähtis perioodiliselt läbi viia aparaadi hooldus. Kohandudes valmistusfirma juhendit seadme käitlemiseks ja korraldage vajalikke ennetavaid meetmeid ajalises järjekorras.

  • Kas DX3 2P C16 36KA on sobiv integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, moodul on hästi integreeritav olemasolevatesse süsteemidesse tänu oma kooskõlale erinevate sideprotokollide ja DX3 klassidega. See teeb antud mugava lahenduse protsesside täiustamiseks ja ühildamiseks.

  • Kui sobivalt sobib DX3 2P C16 36KA teiste Legrand lahendustega?

    Seade on välja töötatud täielikku ühilduvust nägemuses koos teiste Legrand komponentidega ja komplektidega, mis tagab kogu süsteemi lihtsa integreerimise ja töötamise. Sama tootja aparaatide kasutamine kergendab ka kontrolli ja parandustöid.

Hiljuti vaadatud
105,21 €
105,21 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast