Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

410007 - DX3 2P C10 36KA - Legrand

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
410007 - DX3 2P C10 36KA - Legrand - DX3 2P C10 36KA - Legrand - 0
410007 - DX3 2P C10 36KA - Legrand
106,77 €
106,77 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
DX3 2P C10 36KA - Legrand
106,77 €
KKK ja lisateave

DX3 2P C10 36KA on BaltElec preemium toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - DX3. Tootja Legrand on tuntud oma perfektsionismi eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja kasutegurit.

Peamised omadused DX3 2P C10 36KA

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmistamises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab DX3 2P C10 36KA kasutamist ekstreemsetes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

DX3 2P C10 36KA tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

DX3 2P C10 36KA välja mõtlemisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

DX3 2P C10 36KA on planeeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged reeglid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

DX3 2P C10 36KA kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks ettevõtetele kes otsustavad käitatavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

DX3 2P C10 36KA kasutamise eelised

Majandus

Toode toetab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

DX3 2P C10 36KA on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes DX3 2P C10 36KA, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Legrand pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. DX3 2P C10 36KA vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

DX3 2P C10 36KA by Legrand on stabiilne ja efektiivne lahendus DX3 tegijatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne asetamine ja hooldus ning lai otstarve muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta e-pood soodsa hinnaga DX3 2P C10 36KA ja veenduda selle 106.77 € parandatud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave DX3 2P C10 36KA (410007) kohta firmalt Legrand

  • Millised on DX3 2P C10 36KA peamised kasu?

    Toote keskse toetused hõlmavad selle suurt toimekust, pikemat elueaks ning vastavust moderne ohutuse ja kvaliteedinõuetele. Seade on märkimisväärne ka kergesti kasutatava töötamise ja tehnilise teenindamise aspektist.

  • Millised on toote seadme iseloomustused?

    Mehaanilised iseloomustused võivad tüübit sõltuvalt olla erinevad, kuid peamine fookus pööratakse DX3 spetsifikatsioonidele, tootmisvõimele, elektrivoolule ja välismõõtmetele. Täpsema informatsiooni saamiseks saage teada toote tehnoloogia dokumentatsiooni või andmestiku sisu.

  • Milliste tööülesannete tüüpidega saab DX3 2P C10 36KA toime?

    Toode saab edukalt toimetada selliste rollidega nagu DX3-ülesanded. See seade sobib ideaalselt juurutamiseks sellistes tööstusharudes nagu tootmine, automatiseerimine ja muud tehnoloogilised protsessid.

  • Millised tunnused defineerivad instrumenti konkurentidest?

    DX3 2P C10 36KA firmalt Legrand on eristatav vastasleeri kategoorias tänu kvaliteetsele koostekvaliteedile, kaasaegsete uuenduste kasutusel ja vastavusele nõudlikele Euroopa direktiividele. See teeb sellest kindla valiku tööstuslikuks kasutamiseks.

  • Mis on DX3 2P C10 36KA maksumus ja kas soodustused on võimalikud?

    Hinnakujundus on 106.77 €. Meie veebimüügikeskuses korraldatakse regulaarselt promotsioone, mistõttu on võimalik selle toodete puhul saada sooduspakkumist. Liitu meie uudiskiri, et olla kursis kõigi allahindlustega.

  • Kas DX3 2P C10 36KA-le kehtib garantiiaeg?

    Jah, varustaja annab tootele garantiiaja. Garantiitingimuste tingimused võivad mitmesugused olla sõltuvalt kaubaväljaandest ja konkreetsest mudelist, seetõttu soovitame tutvuda garantiiinfolehega või konsulteerida ühendust meie klienditeeninduse spetsialistidega, et saada täpsemat teavet.

  • Kuidas toimub DX3 2P C10 36KA edastamine?

    Pakume paljusid kohaletoimetamise lahendusi, sealhulgas kohaletoimetust ja kauba läbivaatamist meie müügikohast. Kohaletoimetamise tingimused ja maksumus seisnevad teie elukoha ja valitud kauba omastamise meetodist.

  • Kuidas korrektselt hooldada DX3 2P C10 36KA?

    Eluea pikendamiseks on eluline regulaarse ajavahemiku järgi läbi viia mehhaaniline hooldus. Seadke esikohale tootefirma soovitusi seadme hoolduseks ja teostage vajalikke ennetamise tegevusi ettemääratud ajavahemikul.

  • Kas DX3 2P C10 36KA on sobiv integreerida olemasolevasse platvormi?

    Jah, mehhanism on hõlpsasti integreeritav olemasolevatesse raamistikesse tänu oma saatmisele erinevate sideprotokollide ja DX3 eeskirjadega. See teeb neist kompleksse lahenduse tootmisliinide koosolekuteks ja laiendamiseks.

  • Kui suurepäraselt sobib DX3 2P C10 36KA teiste Legrand mehhanismidega?

    Kaup on välja töötatud toimetulekut ühilduvust silmas pidades koos teiste Legrand toodete ja lisaosadega, mis võimaldab kogu süsteemi tõhusa integreerimise ja töötamise. Sama tootja seadmete kasutamine kiirendab ka parandamise ja kohandamist.

Hiljuti vaadatud
106,77 €
106,77 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast